UTA vrea toate punctele în fieful celor din Baia Mare

UTA vrea toate punctele în fieful celor din Baia Mare
0 comments, 29/04/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA pleacă, astăzi, la orele prânzului, spre Baia Mare, acolo unde sâmbătă, de la ora 11, dă piept cu echipa locală, în ultima etapă a turului play-offului seriei vest a Ligii a II-a. În tabăra adversă, între timp, antrenorul Dorin Toma s-a întors la echipă la insistenţele jucătorilor. În schimb, gruparea din Dealul Florilor a primit o adevărată lovitură din partea Federaţiei Române de Fotbal. Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a penalizat clubul băimărean cu patru puncte şi i s-a interzis dreptul de a face transferuri! Totul se trage de la litigiul cu foştii jucători, Marius Hoodor şi Vasile Gherman. FC Baia Mare va continua să fie depunctată cu câte un punct la fiecare şapte zile dacă nu încheie litigiul cu cei doi jucători. UTA poate profita de situaţia grea a băimărenilor, pentru a reveni acasă cu toate punctele.

Todea: “Baia Mare, adversat de temut”

De dubla noastră cu Baia Mare și de Mediaș – Târgoviște poate depinde configurația următoare a clasamentului”, a remarcat Cristi Todea. ”Noi ne dorim să fim cât mai aproape de locul 1. Cred că Târgoviște încă mai are un cuvânt de spus. După cum am văzut, Mediașul se teme mai mult de Chindia decât de noi. Pentru noi cel mai important e meciul nostru, vrem să facem o reprezentație bună și să ne impunem”, a punctat antrenorul secund al UTA-ei. ”Baia Mare are jucători de calitate și rămâne un adversar de temut. Nu mă așteptam să revină de la 2-1 pentru Brașov. Demonstrează că mai au anumite energii pozitive. Au și un program bun, cu patru meciuri pe teren propriu”, a indicat Todea.

“Un altfel de meci!”

După Norbert Polgar, Manea și Copil s-au confruntat și ei cu aceeași problemă a răcelii, însă se speră că toți trei vor fi apți pentru Baia Mare. Rămâne pierderea lui Alin Gligor, ieșit pentru aproximativ o lună din circuit după ruptura suferită în meciul cu Mediaș. În rest, UTA nu are jucători suspendați. ”Suntem o echipă incredibilă din acest punct de vedere. Suntem, poate, singurii care nu am avut jucător direct eliminat”, a remarcat directorul general Codru Grădinariu. În precedentele confruntări cu FCM Baia Mare, UTA a realizat o remiză la Arad, 1-1, cu gol arădean înscris de Botiș, iar în retur a fost 2-0 pentru maramureșeni. ”Va fi un alt fel de meci pentru toți față de ce a fost în campionat!”, transmite fundașul stânga Bogdan Burlă, cel mai recent marcator al Bătrânei Doamne.

Liga a II-a, seria 2 – play-off

FCM Baia Mare – UTA, sâmbătă, ora 11

CS Mioveni – FC Braşov, sâmbătă, ora 12

Gaz Metan – Chindia, sâmbătă, ora 14:30

Clasament

1.Gaz Metan    4     3     1     0     9-4     31
2.UTA BD        4     2     2     0     7-4    28
3.Chindia        4     1     2     1     6-5      25
4.FC Braşov     4     1     0     3     7-11   22
5.CS Mioveni   4     1     1     2     4-6     21
6.Baia Mare*   4     1     0     3     6-9    16
*penalizată cu 4 puncte de Comisia de Disciplină a FRF.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *