UTA simte gustul victoriei, dar în Cupa României

UTA simte gustul victoriei, dar în Cupa României

UTA a obţinut, astăzi, o victorie importantă în special pentru moral. Roş-albii s-au impus la Sebiş, într-un meci din turul IV al Cupei României. Mai experimentaţi şi până la urmă mai valoroşi, arădenii au făcut diferenţa încă din prima parte a meciului, atunci când fostul atacant al Astrei, Daniel Florea, şi-a trecut în cont “dubla”. Totuşi, a surprins absenţa din formula de start, la Naţional, a câtorva jucători de bază, Susan, Enciu şi Emil Dică fiind introduşi abia în repriza secundă. Tot UTA a fost mai pragmatică şi în debutul mitanului secund, iar în minutul 62 s-a făcut scor de neprezentare, 3-0, după ce Curtuiuş, nemarcat în careu, a înscris cu capul din 8 metri. Gazdele au fost mai insistente pe final şi după o şansă mare ratată de Enciu, Emil Dică a înscris un gol frumos în minutul 79, direct din lovitură liberă de la 20 de metri.
În prelungiri, Curtuiuş, scăpat singur, a făcut şi el “dubla” pentru o victorie clară a UTA-ei. S-a terminat 4-1, la capătul unui meci controlat clar de echipa fanion a Aradului. Victorie de moral în vederea următoarelor două examene grele din campionat, cu Pandurii, duminică şi apoi pe 15 octombrie, la Timişoara, cu ASU Poli. UTA se califică mai departe în Cupa României, sperând să aducă la Şiria o echipă de primă ligă.

Formatii oficiale
Sebiş: Poiană – Poștoarcă (46 Enciu), Pintea, Dumitrache, Siminic – Săulescu, S.Vereș, Ruță (58 E.Dică), Pîslaru – Petculescu (46 Susan) – Ionică.
UTA: Barna – Polgar, Scutaru (73 Adili), Manea, Dinculescu – Stahl (63 Toma), Jorza, Păcurar, Cârstocea – Florea (46 Buleică), Curtuiuș.

Foto: uta-arad.ro (Media Design)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *