Înțelegerea dintre Cristi Todea și Progresul Pecica, în impas

Înțelegerea dintre Cristi Todea și Progresul Pecica, în impas

Anunțată ca fiind mutarea iernii printre echipele de Liga 3 ale județului nostru, alegerea lui Cristian Todea pe banca tehnică a celor de la Progresul Pecica are șanse mici de izbândă.

Cele două părți nu s-au înțeles după ce conducerea clubului i-a oferit 24 de ore timp de gândire tânărului antrenor, iar motivul pentru care colaborarea dintre părți este ca și nulă este de natură salarială. Mai exact, fostul antrenor secund al Dunării Călărași și antrenor principal la UTA și Naţional Sebiş a fost anunţat că va primi o sumă de bani despre care se aştepta să fie netă. Valoarea lunară a remuneraţiei urma să fie brută, motiv pentru care este tot mai sigur că „mariajul” nu va mai avea loc.

Câteva detalii financiare au aruncat totul în aer. Poate voi antrena o echipă de Liga 2 odată cu reluarea campionatului, variante ar fi”, ne-a declarat Cristi Todea, care nu mai ia în calcul postul de antrenor secund, cu toate că prof. Cristi Pustai l-a ofertat după preluarea Gloriei Buzău. Progresul, care s-a despărţit în iarnă de antrenorii Sorin Bălu şi apoi de Laurenţiu Telescu l-a cedat pe Capătă la colega de serie Şoimii Lipova. Podină, Saizu şi Ştefan au părăsit şi ei echipa, al cărei scop este să promoveze în retur câţiva tineri jucători din propria pepinieră.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.