UTA şi-a pierdut golgheterul: Man s-a transferat la Steaua!

UTA şi-a pierdut golgheterul: Man s-a transferat la Steaua!
0 comments, 06/09/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA Bătrâna Doamnă a anunţat, oficial, că atacantul Dennis Man s-a transferat la Steaua! Chiar dacă aseară erau fermi pe poziţie şi anunţau că oferta vicecampioanei României era sub valoarea jucătorului şi că negocierile de fapt nici nu au început, lucrurile s-au schimbat radical până dimineaţă.

Oficialii arădeni anunţă mutarea, dar nu şi suma de transfer (pe surse ar fi vorba de 400.000 de euro, 200 acum şi alţi 200 în iarnă, plus un procent de 30% dintr-un eventual transfer), menţionând că există un procent dintr-un transfer ulterior. Cert e că UTA îşi pierde golgheterul şi cel mai valoros tânăr fotbalist, dovadă că promovarea nu e încă o prioritate la Arad.
“Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Steaua București pentru transferul lui Dennis Man. Mutarea fotbalistului arădean în curtea roș-albaștrilor este efectuată pentru o sumă-record în fotbalul arădean, plus un procent dintr-un transfer ulterior. Atacantul a petrecut 9 ani la Atletico și 2 ani la UTA, suma urmând să se împartă egal între cele două cluburi, conform protocolului încheiat pentru toți jucătorii aflați în această situație. Îi mulțumim lui Dennis pentru tot ce a făcut pentru noi și îi urăm mult succes în continuare!”, se menţionează în comunicatul clubului UTA, de pe site-ul oficial.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.