UTA întoarce spectaculos şi câştigă meciul cu ACS Poli

UTA întoarce spectaculos şi câştigă meciul cu ACS Poli
0 comments, 09/03/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Învinsă etapa trecută la Timişoara, de Ripensia, UTA avea datoria să se revanşeze în faţa suporterilor arădeni, în faţa unei alte echipe de pe Bega, ACS Poli. Iar “roş-albii” au reuşit, cu greu ce-i drept, să îşi treacă în cont a doua victorie la rând pe teren propriu – scor 2-1 (0-1), după succesul clar cu Brăila. Până la urmă, Ionuţ Popa şi staff-ul său au trimis astăzi pe teren cel mai bun “11” pe care putea să îl alinieze UTA: Bodea – Costin (65 Stahl), Şeroni, El Hasni, Copaci – Ciucur, Melinte, Neagu (61 C.Matei), Kanda – Miculescu (80 Hrezdac) – C.Rus. Totuşi, debutul nu avea să fie deloc fericit pe “Motorul”, unde s-au strâns în jur de 800 de spectatori. În minutul 3, Bilia a trimis mingea în poartă, din careul mic, în urma unui corner, iar UTA se vedea condusă încă din start. Kanda şi Rus, în două rânduri, au creat ceva pericol la poarta adversă, dar marile ocazii ale reprizei le-au aparţinut tot timişorenilor.
S-au trezit după pauză! 
Bădăuţă, de două ori în aceeaşi fază – minutul 31, a fost aproape de gol, dar Bodea a respins miraculos, acelaşi atacant al lui Poli şutând senzaţional în bară, în minutul 35. La pauză a fost 0-1, după o primă parte modestă făcută de UTA. Doar că de la vestiare au ieşit parcă alţi jucători, probabil scuturaţi serios de Popa. Arădenii şi-au luat în serios rolul şi cu o atitudine şi agresivitate – pe care ar fi trebuit să le aibă şi în primul mitan sau etapa trecută, la Timişoara – au luat cu asalt poarta adversarei. Miculescu a egalat în minutul 53, cu un şut frumos, de la 14 metri, iar meciul era deja relansat. UTA avea să controleze clar ultima jumătate de oră, Kanda ratând golul doi arădean, după exact o oră de joc.
Miculescu şi Rus, golurile victoriei
A venit şi minutul 75, atunci când Ciucur a șutat de la 20 de metri, mingea a fost deviată uşor de golgheterul Cipri Rus, traiectorie înşelătoare pentru bravul Moldovan, 2-1. El Hasni, Matei şi Rus puteau aduce liniştea în tribunele din Aradul Nou, ratând ocazii importante pe final, în vreme ce la cealaltă poartă, Bodea a salvat in extremis în faţa lui Buzan. Victorie grea şi muncită a “Bătrânei Doamne” în etapa a 24-a din Liga a II-a, care îi face viaţa şi mai grea lui ACS Poli, în cursa de salvare de la retrogradare. În schimb, echipa arădeană adună 35 de puncte şi rămâne pe locul 8 în clasament.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *