Ziua remizelor pentru UTA. Crişul a câştigat triunghiularul

Ziua remizelor pentru UTA. Crişul a câştigat triunghiularul
0 comments, 03/02/2016, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Deznodământ identic în cele două confruntări disputate de UTA astăzi pe arena Șega. Primul duel al zilei i-a pus pe elevii lui Roland Nagy față în față cu cei ai lui Ionuț Popa, de la Șoimii Pîncota. Cei din Podgorie au deschis scorul prin Alin Mihai (21), UTA răspunzând prin reușita de excepție a lui Dumitru Copil (55), șut superb din marginea suprafeței de pedeapsă, mingea s-a dus lângă bară, 1-1 scor final. UTA a jucat cu Miron – Polgar, Manea, Botiș, Gligor – Copil, Chindriș, Jorza (Tănase), Hlistei – Rus (Curtuiuș), Petre (Man).

Distribuția s-a modificat pentru meciul doi al zilei, cel cu Crișul Sîntandrei. Roli Nagy i-a trimis în teren pe Mara – Moza, Lazăr, Copaci (Dinculescu), Burlă – Murakami (Costin), Jorza (Tănase), Roman, Vlad – Petre (Man), Rus (Curtuiuș). Roș-albii au deschis scorul prin Curtuiuș, care a fructificat excelent o deschidere a lui Man din partea stângă, însă vizitatorii au reușit să egaleze spre final.

Fiecare întâlnire a durat 60 de minute. Triunghiularul a fost câştigat de echipa bihoreană de Liga a IV-a Crişul Sîntandrei, care a dispus de Şoimii Pîncota cu 2-1, gol arădean marcat de Dubeştean.

”Cel mai bun antrenament e jocul. Suntem încă în perioadă de acumulări, există oboseală, dar au fost două reprize bune de câte 60 minute. Cu Pîncota a fost multă ambiție, dar OK, de ambele părți, au apărut realizări utile. Bravo celor de la Sînmartin, s-au ridicat astăzi la ce au vrut, au avut altă atitudine. Un antrenament reușit, din punct de vedere al efortului depus”, a spus Roland Nagy, antrenorul principal al UTA-ei, la capătul celor două jocuri disputate astăzi pe ”Șega”.

Sâmbătă dimineață, de la ora 11,30, UTA continuă seria meciurilor de verificare. La Arad sosește divizionara secundă maghiară Szeged 2011. Se va juca, în funcție de starea vremii, la Sînnicolau Mic sau Șega.

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *