UTA, egala lui Sturm Graz, în cel mai tare amical al arădenilor

UTA, egala lui Sturm Graz, în cel mai tare amical al arădenilor
0 comments, 03/02/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Astăzi, pe unul din terenurile complexului de la Oliva Nova, UTA a fost față în față cu Sturm Graz, triplă campioană a Austriei, în cel mai important amical al arădenilor din Spania.

Adversara formaţiei pregătite de Laurenţiu Roşu ocupă, după 20 de etape, locul 3 în prima ligă austriacă, iar în sezonul trecut a încheiat pe 5. Sturm a aliniat o echipă cu multe rezerve şi jucători de la echipa a doua, dar chiar şi aşa, prestaţia UTA-ei a fost mult mai bună decât în precedentele jocuri, când s-au folosit formule experimentale.
“Alb-roşii” au deschis repede scorul, în minutul 8, atunci când Curtuiuş a marcat cu capul, din cinci metri, după o centrare a lui Strătilă. UTA s-a mişcat bine timp de o oră, după care Roşu a apelat din nou la jucători care au evoluat mai puţin în tur, sau chiar deloc. Austriecii au preluat clar iniţiativa, iar egalarea a survenit normal, în minutul 79.
S-a terminat 1-1, egal de palmares pentru UTA, care însă nu a cunosc gustul victoriei în amicalele de până acum, din această iarnă. Laurenţiu Roşu a început testul în formula: Miron – David, Manea, Adili, Copaci – Strătilă, Copil, Chindriș, Muntean – Petre, Curtuiuș. Pe parcurs au mai jucat: Barna – Polgar, Celea, Vlad, Burlă, Costin şi Stahl.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.