UTA – Chindia 2-2: cadou de Paşte de la „iepuraşul” Bodea!

UTA – Chindia 2-2: cadou de Paşte de la „iepuraşul” Bodea!
0 comments, 20/04/2019, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

UTA a fost extrem de aproape să câştige astăzi cu viceliderul Ligii a II-a, Chindia Târgovişte, doar că Bodea a fost pe post de „iepuraş” de Paşte pentru oaspeţi. Cadoul făcut de portarul UTA-ei, pe finalul meciului de pe „Motorul”, i-a permis formaţiei lui Viorel Moldovan să plece de la Arad cu un punct, pe undeva nemeritat dacă analizăm raportul ocaziilor clare. „Roş-albii” s-au mobilizat exemplar în faţa uneia din principalele candidate la promovare în Liga 1 şi în multe momente UTA a controlat jocul. Prima parte a fost încinsă şi disputată, dar nu cu multe faze de poartă. Arădenii au deschis scorul la primul corner, în minutul 42, atunci când El Hasni a profitat de o eroare de marcaj şi a pus latul din 5 metri, pentru 1-0 la pauză.

Accidentarea aceluiaşi El Hasni, schimbat cu Iuga la trei minute de la reluare, i-a dat planurile peste cap lui Cristi Păcurar, iar Chindia a început să forţeze. Bodea a salvat un gol în minutul 50, la o reluare a lui Şandru, dar a ezitat în minutul 64, când oaspeţii au egalat: Liviu Mihai a șutat din afara careului, mingea a bătut în fața portarului de UTA şi a intrat în plasă, după ce a lovit şi bara, 1-1. Doar un minut s-au bucurat târgoviştenii, Copaci marcând golul meciului, cu un şut superb din marginea careului, la colţul scurt.

Kanda a ratat apoi singur cu portarul în minutul 72, irosind o şansă mare de a închide jocul, după care a venit gafa lui Bodea, din minutul 80, când la o minge înaltă în careu, portarul arădean a scăpat incredibil mingea din mână, permiţându-i lui Leca să marcheze cu poarta goală! Finalul a fost electrizant, cu un joc pe contre, Rus şi Kanda ratând victoria, în vreme ce Neicuţescu a fost şi el aproape să dea lovitura în minutul 89.

S-a terminat 2-2, punct ce se poate dovedi foarte important pentru Chindia, ce rămâne pe locul 2 indiferent de rezultatul de mâine al Universităţii Cluj. De cealaltă parte, UTA a arătat din nou un fotbal bun, putându-se considera chiar nedreptăţită de rezultatul final. “Bătrâna Doamnă” a început în formula: Bodea – Costin, El Hasni (49 Iuga), Șeroni, Copaci – Ciucur, Neagu, Melinte, Kanda (92 Isac) – Popa (62 Hrezdac), Rus. Foto: Sorin Dan Cârstea sportsin.ro

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *