Eșec în primul meci al semifinalei: Sepsi – FCC ICIM 91-64!

Eșec în primul meci al semifinalei: Sepsi – FCC ICIM 91-64!
0 comments, 23/04/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Pur şi simplu, prea bune! Cam asta se poate spune, pe scurt, despre primul meci al semifinalei Ligii Naţionale de baschet feminin, ce le opune pe campioana „en-titre”, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi FCC ICIM Arad. „Galben-albastrele” au fost surclasate în această seară de o echipă mult mai valoroasă, jocul fiind practic dominat de la un capăt la altul de gazde. Liderul şi favorita la titlu a închis conturile încă de la pauza mare, 42-27, dar avansul avea să crească cel mai mult în sfertul trei, după 30 de minute tabela indicând un neverosimil 65-38. Arădencele au mai salvat finalul, reuşind să termine ultimul sfert la egalitate, pentru o diferenţă oricum mare, 91-64 (24-13, 18-14, 23-11, 26-26). Higgins, 18 puncte şi 11 recuperări şi Solopova, 10 puncte şi 13 recuperări, au reuşit „double-double” pentru Sepsi, ceea ce de puţin a ratat americanca Williams, specialista ICIM-ului la acest capitol bifând 11 puncte şi 9 recuperări.

Americancele „OK”, Hadzovic în zi slabă

Pentru trupa lui Bogdan Bulj s-au mai remarcat Lee, 16 puncte şi  9 recuperări – ea fiind şi cea mai eficientă jucătoare a Aradului – Fodor, 11 puncte, dar şi Ardelean, 10 puncte şi 4 recuperări. În schimb, evoluţii şterse pentru căpitanul Hadzovic, autoare a doar 3 puncte şi Dzombeta, 6 puncte. Ciotir, cu 5 puncte şi Mercea, 2 şi-au mai trecut şi ele numele pe lista marcatoarelor. La FCC ICIM a mai evoluat şi Bartok. La Sepsi au mai contribuit: Slamova 16, Pasic 15, Godri-Părău 10, Topuzovic 9, Şipoş 9 şi Demeter 4. Au mai jucat Kovacs şi Nagy.

Replica ICIM-ului poate veni joi

Meciul cu numărul 2 al semifinalei se dispută joi 25 aprilie, ora 19, tot la Sfântu Gheorghe. Vă reamintim că se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, cu avantaj de partea echipei mai bine clasate la finalul sezonul regulat, în cazul de faţă Sepsi. În primul meci al celeilalte semifinale, CSM Satu Mare a învins clar astăzi, scor 77-59, pe Olimpia Braşov.

Foto: facebook sepsi

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *