UTA – Bekes 5-2

UTA – Bekes 5-2

Pe arena “Motorul” din Aradul Nou s-a disputat partida amicală de fotbal feminin dintre FC UTA şi Selecţionata judeţului Bekes (Ungaria), în baza unui protocol de colaborare dintre AJF Arad și forul similar din județul maghiar. Fetele pregătite de Gigi Cameniță și Nelu Hamza au tratat meciul cu toată seriozitatea, impunându-se la final cu scorul de 5-2. În dreptul formaţiei arădene, şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor Floare Lihet autoare a unei triple, Diana Mladin și Patricia Hajka. Ultima, originară din Chişineu Criş, anunţându-se, la numai 13 ani, una din speranţele fotbalului feminin arădean. De remarcat că tehnicienii arădeni au avut la dispoziţie un lot format din 22 de jucătoare, unele la debut în formaţia arădeană.

„A fost un meci bun de pregătire, în faţa unui adversar de calitate. Interesant este că în judeţul Bekes sunt nu mai puţin de zece echipe de fotbal feminin… “ a declarat antrenorul Gheorghe Cameniţă.

Duminică, campionatul primului eşalon se reia cu etapa a V-a. FC UTA,       ocupanta poziţiei a treia în clasament, va evolua în deplasare, la Reşiţa, în compania ultimei clasate, CS „Negrea“.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *