Rezultate pe măsura valorii pentru Box Club Arad

Rezultate pe măsura valorii pentru Box Club Arad

Pugiliştii de la Box Club Arad s-a întors cu rezultate pe măsura valorii, de la un puternic turneu internaţional desfăşurat  la Oradea. Pugiliştii de la Pecica, pregătiţi de Adolf Ivanovici, s-au impus fiecare la categoria sa după cum urmează: Raul Bostan la 46 de kilograme juniori, Gheorghe Braşoveanu la 64 de kilograme tineret, Alexandru Bostan la 64 de kilograme seniori, Marius Nichifor la 57 de kilograme tineret şi Andrei Leonache, la 43 de kilograme cadeţi.

„A fost un turneu foarte puternic, de unde pugilişrii mei s- au întors cu rezultate deosebite. Cinci dintre ei şi-au câştigat categoriile, iar cel mai spectaculos meci a fost la 46 de kilograme, unde Raul Bostan a boxat foarte bine. A fost o repetiţie utilă în vederea Campionatelor Naţionale Universitare, unde ne propunem câteva medalii”, ne-a declarat Adolf  Ivanovici- preşedinte Box Club Arad.

Clubul arădean pregăteşte ultimul concurs din acest an, Campionatele Naţionale Universitare de la Bacău, programate la sfârşitul lunii noiembrie. Box Club va fi reprezentat de cinci pugilişti, iar cotaţi cu şanse la medalii sunt: Bostan, Braşoveanu şi Andor.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *