UTA BD a scăpat ieftin la Sebiş

UTA BD a scăpat ieftin la Sebiş
0 comments, 21/09/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Derby-ul arădean din Liga a 3-a s-a jucat sâmbătă la Sebiş, acolo unde gazdele au ratat cât pentru un tur de campionat în meciul cu UTA BD. Un punct smuls cu multă şansă de trupa lui Roli Nagy, care scapă ieftin şi în condiţiile în care a evoluat o jumătate de oră în inferioritate numerică. Sebişul a început tare derby-ul şi putea deschide scorul în primele 10 minute. Mai întâi, Bodea a avut un reflex salvator la şutul expediat de Ionuţ Radu, iar apoi Balint a tras puţin alături, de la marginea careului. Contrar cursului jocului, UTA BD a marcat la prima ocazie, în minutul 16. Atunci, Suslak a executat bine un corner, iar Ousmane a înscris cu capul din 6 metri. Gazdele au acuzat şocul şi Dragoş putea face 2-0, dar şi-a prelungit prea mult mingea în careu, fiind blocat de Miron.

Ionuţ Radu şi Ousmane au semnat golurile

Sebişul a preluat din nou controlul în ultimul sfert de oră al primei reprize, dar Călin a ratat întâlnirea cu mingea de la doar 3-4 metri, după o centrare perfectă a excelentului Radu. La pauză s-a intrat cu 1-0 pentru UTA BD, echipă care s-a dovedit mai pragmatică. Tot Sebişul a început mai bine şi partea secundă, dar Călin, scăpat singur, l-a luat la ţintă pe Bodea. După exact o oră de joc, oaspeţii au rămas în „10”, Hlistei văzând al doilea galben pentru un fault la mijlocul terenului. Din acest moment, s-a jucat într-un singur sens, spre poarta celor de la BD.

Ratări imense în dreptul gazdelor

Sebişenii au luat cu asalt careul arădean şi egalarea a survenit în minutul 69, când Ionuţ Radu a marcat un şut excelent la colţul lung, de la 16 metri. Finalul a fost fierbinte la poarta oaspeţilor, cu trei ocazii rarisime. Mai întâi, Apostol a trimis cu capul puţin alături, apoi Bozian, scăpat singur, a şutut de două ori în Bodea, pentru ca în minutul 90 Ionuţ Radu să nu poată marca din doar trei metri! Sebişul a ratat incredibil victoria, făcându-i cadou un punct rivalei la promovare, iar lupta la şefie se anunţă de acum şi mai interesantă în „C4”.

Formaţii:

Național: Miron – Tătar, Bier, Moise, Neacșu – Balint (46 Ţârlea), Călin, Apostol, Tothăzan (63 Lazea), Bozian – Radu.

UTA BD: Bodea – Popa (79 Burlă), Botiș, Filaret, Suslak – Nădăban, Chindriș, Varga (61 Voicu), Hlistei – Dragoș (46 Rus), Ousmane (90 Gueye).

Arbitri: Adrian Șuta – Ionuț Sava, Daniel Lar (toți din Baia Mare). Observatori: Ion Mureșan, Gabriel Stoicovici (ambii din Timișoara).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *