Codrin Peii a decis derby-ul Pecica – Gloria

Codrin Peii a decis derby-ul Pecica – Gloria
0 comments, 21/09/2014, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Derby-ul etapei a şaptea din primul eşalon fotbalistic judeţean s-a jucat sâmbătă la Pecica, acolo unde liderul primea vizita principalei contracandidate la promovare, Gloria Arad. Un meci frumos, pe contre, în care diferenţa avea să fie făcută pe final de golgeterul Codrin Peii, providenţial pentru gazde. Peii a deschis scorul în minutul 36, dar scorul pauzei a fost 1-1, asta pentru că Berari a readus egalitatea în ultimul minut al reprizei. Pecica şi Gloria au ratat pe rând în partea a doua, iar când toată lumea părea că se mulţumeşte cu egalul, acelaşi Peii a înscris în minutul 86 un gol ce valorează trei puncte mari.

Petcuţ: „Victorie cu şansă”

Un meci echilibrat, în care Gloria a fost superioară din punct de vedere fizic, dar până la urmă dorinţa de victorie a fost mai mare în tabăra noastră. Peii, un fotbalist nonconformist, şi-a demonstrat din nou valoarea. Am avut valoare individuală şi experienţă, dar şi linişte la club, cu oameni de caracter în conducere, iar jucătorii au răspuns cu aceeaşi monedă. Recunosc că a fost o victorie cu şansă, dar şi norocul face parte din joc. Gloria a fost o echipă foarte motivată, dispusă la efortne-a declarat antrenorul celor din Pecica, Mihai Petcuţ. De când a preluat echipa, Pecica merge fără greşeală în campionat, dar Petcuţ ştie că drumul spre promovare e lung şi plin de obstacole:

S-au desprins în frunte

Eram cotaţi printre favoritele la promovare de la început, alături de Gloria. Nu cred că acum, după această victorie, am fi mai favoriţi. Suntem abia în etapa a şaptea şi a trecut doar un sfert de campionat. Se mai pot întâmpla multe, trebuie să fim atenţi. La cum a început campionatul, toată lumea credea că Gloria va promova sigur, iată că nu e chiar aşa”, mai spune Petcuţ. Pecica răzbună astfel înfrângerea de sezonul trecut, care i-a barat drumul spre promovare, iar victoria din derby o distanţează la patru puncte de Gloria.

Formaţii:

Pecica: Rus – Cornea (55 Nichituț, 76, Șiclovan), Gabor, Trif, Istin, Marinescu, R. Fritea (55 Ponta), Arsene, Tegbo, Riviș (79, Gavriș), Peii.

Gloria: Vaida – Wild, Ban, Blănaru, Hulbăr, Daniel (Popa), Berari, Gîlcă, Gherghel (80 Pirtea), Filimon, Măgulean.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *