UTA a remizat, într-un amical, cu Gremio Novorizontino

UTA a remizat, într-un amical, cu Gremio Novorizontino

UTA nu a mai jucat, sâmbătă, cu Yenysey Krasnoyarsk, ruşii anunţând că trimit echipa a doua, lucru care l-a făcut pe antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint, să schimbe adversarul. Astfel, roş-albii au evoluat, într-un nou test susţinut în cantonamentul din Antalya, în compania selecționatei olimpice a celor de la Gremio Novorizontino. În prima repriză, tinerii brazilieni au deschis scorul prin Fernando, care l-a învins pe Bolboașă cu un șut plasat. UTA a ratat o ocazie mare, dar mingea trimisă de Buhăcianu a fost respinsă de pe linia porții. UTA a ieşit mai montată în mitanul secund, iar după şansele irosite de Ioniță, Pușcaș și Hrezdac, în minutul 76 a venit egalarea. Atunci, Oroian a trimis o minge în fața porții, iar Cipri Rus a pus latul și a stabilit scorul final, 1-1.

„Mă bucur că a intervenit această modificare în programul nostru, nu a fost nicio fisură sau vreo lovitură de teatru, dar am considerat că putem juca împotriva unei echipe de alt profil, cu jucători tehnici, rapizi și foarte motivați. Din păcate, sau poate din fericire, am primit azi o lecție despre ce înseamnă fotbalul jucat „cu foame”, cu ambiție și determinare duse la maxim chiar și intr-un meci amical. Rezultatul contează mai puțin, important este să înțelegem cu toții că această perioadă este extrem de importantă din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește modul de abordare al momentului, în așa fel încât să ne putem construi un viitor frumos.

Sunt concluzii de tras după acest meci, ca după fiecare joc de pregătire, de altfel, sunt și anumite semne de întrebare care se ridică, însă le vom regla pe toate. Mai avem șase zile de cantonament, încă două jocuri-test în compania unor adversari puternici și sper să putem bifa toate obiectivele noastre din această perioadă”, a declarat Laszlo Balint la finalul partidei cu Gremio Novorizontino. (foto: uta-arad.ro)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *