UTA a remizat cu Sebișul, în amicalul disputat pe Șega

UTA a remizat cu Sebișul, în amicalul disputat pe Șega
0 comments, 17/02/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Utiștii au remizat astăzi, 1-1, în penultimul amical al iernii. Roș-albii au condus la propriu și la figurat primul act, intrând la pauză în avantaj: Man l-a deschis excelent din stânga pe Curtuiuș, golgeterul UTA-ei s-a infiltrat printre fundași spre suprafața de poartă și a marcat pe lângă portar, 1-0 (25).

Miron – Polgar, Botiș, Gligor, Filaret – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Curtuiuș, Man a fost alcătuirea Bătrânei Doamne în prima parte.

Distribuția s-a modificat la pauză: Anca – Lazăr, Manea, Filaret, Burlă – Copil, Roman, Jorza, Vlad – Rus, Petre. Repriza secundă a regăsit trupa lui Adrian Neaga mai incisivă în atac, iar pe acest fond a venit și golul egalizator, semnat de Velici (66).

”Un rezultat care, din punctul nostru de vedere, contează mai puțin în această perioadă a pregătirii. În prima repriză s-a văzut un joc închegat al echipei, al grupului, cu nenumărate ocazii, e important că intrăm ușor-ușor în formă, băieții își doresc nespus să înceapă campionatul”, a comentat Cristi Păcurar, antrenor secund la UTA.

Ultimul amical dinaintea reluării campionatului se desfășoară sâmbătă dimineață. De la ora 11,00, pe arena din Sînnicolau Mic, UTA e față în față cu Luceafărul Oradea.

Sursă: uta-arad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *