Ultimele amicale pentru divizionarele de Liga 4

Ultimele amicale pentru divizionarele de Liga 4
0 comments, 05/03/2019, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Caravana primului eşalon din fotbalul judeţean se pune în mişcare, în mod oficial, la sfârşitul acestei săptămâni. Echipele din judeţul nostru au susţinut ultimele teste înaintea reluării Ligii 4.

În unul dintre cele mai interesante amicale, liderul campionatului şi principala favorită la accederea în barajul de promovare, Progresul Pecica s-a impus la Semlac cu 4-0, prin reuşitele lui P.Măgulean, Arsene, Sergiu Popa şi Luca Bodri.

Contracandidata pecicanilor, vicelider în Liga 4 Arad, Unirea Sântana a trecut cu 4-1 de UTA 2, goluri înscrise de Berari 2, Teodorovici şi Prică, respectiv Oroian.

Şimandul a învins la Şiria cu 7-0, reuşite semnate de Morariu 2, Sechel, Gheorghieş, R.Caba, C.Berar şi Ghergar, Zăbraniul a câştigat acasă, 2-1 cu Dudeştii Vechi, Băd şi Takenori marcând pentru trupa lui Leo Pinţa în vreme ce Felnacul s-a impus cu 2-1 la Socodor, goluri semnate de D.Ardelean, respectiv S.Mărgulean şi D.Pop.

În fine, CS Glogovăţ – Frontiera Curtici a fost 5-2, reuşite semnate de Negrea 2, R.Ardelean, Ruja, A.Gornic, respectiv Gurban 2.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *