Suporterii UTA-ei au făcut spectacol. Scandal la final, cu Alexa şi rapidiştii!

Suporterii UTA-ei au făcut spectacol. Scandal la final, cu Alexa şi rapidiştii!

Oficialii Rapidului i-au acuzat de violenţă pe fanii celor de la UTA, la finalul partidei câștigate de giuleșteni la Arad, scor 2-1. Sursele digisport.ro spune că neînțelegerile ar fi pornit încă din timpul meciului. Suporterii arădeni ar fi scandat lozinci rasiste și l-ar fi înjurat permanent pe Dan Alexa, antrenorul giuleștenilor. La finalul partidei, tehnicianul de la Rapid le-a răspuns suporterilor „Bătrânei Doamne” cu gesturi provocatoare. Mai târziu, în afara arenei ”Motorul”, fanii UTA-ei ar fi vrut să-și ia revanșa și au încercat să ajungă la Alexa, a urmat o altercație, care a dus la intervenția jandarmilor și bodyguarzilor prezenți în zonă.

Susţinătorii „roş-albilor” nu şi-au iertat nici favoriţii, luaţi la rost pentru repriza a doua. Laszlo Balint a calmat cu greu spiritele, cu scuze şi promisiuni de promovare. Cei circa 200 de suporteri ai UTA-ei au făcut o atmosferă superbă în apropierea tribunelor de la Motorul, cocoţaţi pe schelele din curtea auto-service-ului de lângă stadion.

Fanii şi-au încurajat admirabil favoriţii iar la final au aprins torţe, în vreme ce alţi 500 de arădeni s-au adunat în Piaţa Avram Iancu pentru a viziona meciul pe un ecran uriaş. Din păcate, au fost nevoiţi să treacă din nou de la extaz la agonie, într-o duminică ploioasă şi tristă pentru UTA. Sărbătoarea promovării în Liga 1 se amână…

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *