Şoimii Lipova vrea victorie la (re)debutul în Liga a 4-a

Şoimii Lipova vrea victorie la (re)debutul în Liga a 4-a
0 comments, 07/08/2014, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Nou promovata în Liga 4 Arad are gânduri mari încă de la primul sezon. Trupa lui Marius Grad se vrea surpriză plăcută a stagiunii, dar pentru asta e nevoie de rezultate şi constanţă. „Avem un debut dificil de campionat, cu meciuri împotriva celor de la Sebiş, Gloria şi Cermei. Pregătirea de vară a decurs bine, chiar sunt mulţumit de băieţi. Sperăm să începem cu dreptul, mergem la victorie în prima etapă, chiar dacă ne aşteaptă un meci greu cu Sebiş. Sincer, nu îi ştiu prea bine, pentru că pot lua şi jucători de la prima echipă, din Divizia C, deci au un avantaj din punctul acesta de vedere. Dar noi jucăm acasă, ne dorim să avem şi multă lume la stadion”, ne-a declarat antrenorul Lipovei, Marius Grad.

Flavius Pavel ratează prima etapă

Lipova nu are încă lotul finalizat, cea mai spectaculoasă mutare a verii fiind cea a lui Flavius Pavel, ultima oară la UTA BD, atacant care însă va absenta aproape sigur în prima etapă: „Chiar la primul meci, cu Dorobanţiul, a făcut o entorsă la gleznă şi în proporţie de 90 la sută nu va juca cu Sebişul. Este o pierdere importantă, dar trebuie să ne descurcăm şi fără el, în rest nu am probleme de efectiv. Lotul mai poate suferi modificări, acum am la dispoziţie 22 de jucători, dar mai vreau întăriri pentru sub 21 de ani ”, mai spune Grad.

Neamţu nu mai e „şoim”

Între timp, Neamţu (Săvârşin) nu s-a mai înţeles cu Şoimii, pentru că „avea pretenţii prea mari, parcă am fi jucat în Liga a 2-a”, astfel că alături de Flavius Pavel, Lipova i-a mai adus în vară pe Petrilă, atacant de la Satu Nou, fundaşul central Moisă de la Aqua Vest, mijlocaşul de bandă Gherghar, fost la UTA II şi Pecica şi Biro, venit de la Tauţ. Meciul Şoimii Lipova – ACS Naţional II Sebiş este programat sâmbătă cu începere de la ora 18 şi contează pentru prima etapă a Ligii 4 Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *