Şoimii Lipova va susţine un cantonament în Serbia

Şoimii Lipova va susţine un cantonament în Serbia

Șoimii Lipova a pus capăt vacanței de iarnă, antrenorul Flavius Sabău sunând reunirea. Viceliderul din C4 are câteva nume noi, atât la nivelul băncii tehnice, cât şi al lotului. Astfel, Marius Ciubăncan, posesor al licenței A UEFA începând de anul trecut, îl va seconda pe Sabău, în vreme ce Natanael Pană este noul kinetoterapeut al divizionarei terţe arădene. Preşedintele Lipovei, Radu Pop, anunţă despărţirea de Florin Istrate, plecat la Zalău, pe postul de mijlocaș ofensiv fiind cooptat un alt fotbalist cu experiență, Claudiu Codoban, care s-a despărţit în această iarnă de la liderul seriei, FC Universitatea Craiova.

La reunire s-au mai prezentat și doi fotbaliști tineri, mijlocașul de bandă Marius Șimăndan (2000) și atacantul Dragoș Grigore(2001). Primul este arădean şi vine de la CS Mioveni, iar al doilea este originar din Constanța, evoluând în prima parte a sezonului la Pecica, sub comanda lui Dan Stupar. Lipova îşi mai doreşte aducerea a doi juniori, dar nu este exclus să apară şi alte noutăţi în perioada următoare.

Lipovanii se vor reacomoda cu efortul în această săptămână, iar în perioada 20-28 ianuarie vor susţine un cantonament în Serbia, la Donji Milanovac, la un hotel care în trecut a găzduit inclusiv reprezentativa Yugoslaviei! Testele iernii vor debuta de la începutul lunii viitoare, adică pe 1 februarie, în fața celor de la CS Beliu.

Urmează dueluri cu Unirea Sântana (pe 5 februarie), Frontiera Curtici (8 februarie), ASU Poli (15 februarie), Progresul Pecica (22 februarie) și CSC Ghiroda și Giarmata Vii (29 februarie).

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.