Crişul deschide cuplajul de gală: Minaur vine la Arad!

Crişul deschide cuplajul de gală: Minaur vine la Arad!

Astăzi e zi de gală pentru iubitorii sportului arădean, care au ocazia de a urmări, după ani buni, un nou cuplaj atractiv, cu handbalistele de la Crişul și baschetbalistele de la FCC în prim-plan. Ambele evoluează în cadrul Cupei României, la Sala Polivalentă, acolo unde intrarea va fi liberă! Primele care intră pe parchet sunt fetele de la Crişul Chişineu Criş, performere până acum în liga secundă.

Lider în seria D, echipa antrenată de Sebastian Tudor înfruntă, în şaisprezecimile de finală din Cupă, una dintre echipele de top şi tradiţie ale handbalului românesc, Minaur Baia Mare, momentan pe locul 6 în Liga Florilor. E clar că moroşencele sunt mari favorite în duelul de la Arad, jucându-se într-o singură manşă, eliminatorie.

Antrenorul Crișului nu va putea conta pe extremele Ciui și Snakovski, ambele operate la genunchi, dar o are la dispoziţie pe sârboaica Golusin, în sfârşit cu drept de joc. Minaur vine la Arad după o înfrângere în campionat, la Slatina, 22-23, în vreme ce arădencele reiau campionatul sâmbătă, tot pe teren propriu, cu Univ.Timişoara.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *