Lipova şi-a conturat lotul pentru sezonul viitor

Lipova şi-a conturat lotul pentru sezonul viitor
0 comments, 22/07/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Şoimii Lipova a început devreme pregătirea de vară, primul ciclu – cel al reacomodării cu efortul – fiind deja încheiat. În paralel, conducerea clubului şi antrenorul Flavius Sabău au definitivat în mare măsură lotul pentru stagiunea viitoare a Ligii a III-a. La capitolul plecări îi bifăm pe Himcinschi, Duţă, Ţurai, Dulap şi portarul Iliescu, iar la veniri avem multe nume noi: portarii David Filip, sosit de la Lugoj şi Gabriel Buta (născut 2003), venit de la Salonta, atacantul Andrei Sulea, ex-Cermei, Mădălin Popa, de la Cugir, fostul utist Bogdan Burlă, fundaşul central Abel Popa, Savin (UTA, ‘99), Bercu, revenit după împrumutul de la Pecica, dar şi doi juniori, Ionuţ Paşcu, mijlocaş central (‘99) şi Raul Buta (2002). De asemenea, se încearcă aducerea încă unui portar născut în 2000.
Începe seria amicalelor
“Lotul este aproape definitivat, cam aşa vom arăta în sezonul viitor, sau cel puţin până în iarnă. Pregătirea decurge bine, am încheiat etapa reacomodării cu efortul, iar de săptămâna viitoare începem şi seria meciurilor amicale. Ne antrenăm la Mândruloc, urmând ca în campionat să jucăm la fel ca în sezonul trecut, la Pâncota”, ne-a declarat antrenorul Flavius Sabău, care s-a oprit asupra următorilor adversari în amicale: Șiria (25 iulie), UTA (28 iulie), Curtici (4 august), Dumbrăvița (11 august), al doilea tur al Cupei României (15 august), Crișul (18 august).
“Şoimii”, tot în Podgorie
Noua ediție de campionat în Liga a III-a debutează pe 24-25 august, țintarul urmând a se stabili cu 10 zile mai devreme. Modernul stadion din Lipova este aproape finalizat, dar datorită problemelor cu gazonul – care are nevoie de timp pentru a fi practicabil – cel mai probabil termen de revenire a “şoimilor” acasă e primăvara anului viitor.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.