Şoimii Lipova se aşteaptă la un meci greu cu Cermeiul

Şoimii Lipova se aşteaptă la un meci greu cu Cermeiul
0 comments, 10/09/2015, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Trupa de pe valea Mureşului a început bine noua ediţie de campionat, cu o victorie clară obţinută pe terenul nou promovatei din Şimand, scor 6-1, dar apoi a remizat acasă, 0-0, în faţa Păulişului. Absenţa lui Pavel, care se resimte în atacul „şoimilor”, dar şi neşansa în faţa porţii, au făcut ca Şoimii Lipova să rateze victoria în primul meci de pe teren propriu din actuala stagiune. Antrenorul Lipovei, Marius Grad, aşteaptă mai multă atitudine şi ambiţie de la jucătorii săi, dar şi mai multă concentrare în faţa porţii. Pavel e incert şi pentru derby-ul de etapa viitoare, cu Gloria Cermei, iar Orza e şi el la infirmerie, astfel că Şoimii nu va alinia nici acum cea mai bună formulă.

Pavel ar putea reintra

Pavel e încă incert, aş vrea şi sper să ducă măcar 45 de minute, experienţa lui ne-ar ajuta în atac, acolo unde am suferit etapa trecută. Totuşi, avem un lot numeros, la fiecare le vine rândul. Trebuie să demonstreze că merită să joace, nu vreau să avem în lot jucători doar la număr”, spune Marius Grad. Adversara de duminică e una dintre candidatele la promovare, Cermeiul obţinând două victorii din tot atâtea jocuri în startul sezonului.

Misiune grea la Cermei

De asemenea, trupa lui Aslău nu a primit încă gol, după 1-0 într-un alt derby, cu Crişul şi 2-0 în deplasare cu Felnacul. „Întâlnim o echipă bună, care a investit serios şi din câte am înţeles are ca obiectiv promovarea. Mergem să ne facem jocul şi să obţinem un rezultat cât mai bun. Ideal ar fi să jucăm bine şi să câştigăm”, încheie Grad. Meciul Gloria Cermei – Şoimii Lipova e programat duminică, cu începere de la ora 17 şi contează pentru etapa a treia a Ligii a IV-a.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *