Soimii Lipova ramane pe podiumul Ligii 4 Arad

Soimii Lipova ramane pe podiumul Ligii 4 Arad
0 comments, 19/10/2014, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Victorie entuziasmantă obţinută sâmbătă de Şoimii Lipova, care s-a impus cu 5-1 la Mailat, pe un teren unde de obicei se câştigă greu puncte. Dar trupa lui Marius Grad este în creştere evidentă de formă, iar victoria cu Crişul le-a readus încrederea „şoimilor”, decişi să încheie în forţă prima parte a campionatului. Nimeni nu anticipa scenariul partidei de la Mailat, mai ales după ce Drecin deschidea scorul în minutul 40. Lipova a reacţionat însă rapid şi a egalat până la pauză, reuşită semnată de Ghergar, în minutul 42. Repriza a doua le-a aparţinut în totalitate oaspeţilor, care au mai înscris de alte patru ori. Ghergar (55), Pavel (76), Iuga (83) şi Biro (88) aveau să semneze golurile unei victorii mari obţinute de Lipova, 5-1! Succes concludent, primul în deplasare din acest sezon, care l-a luat prin surprindere până şi pe Grad:

Grad este neînvins la Mailat!

Am făcut o a doua repriză foarte bună, după un început ceva mai timorat. Ne-am descătuşat după pauză, chiar nu am ce să le reproşez băieţilor după acest joc, şi-au făcut foarte bine treaba. Veneam şi după victoria cu Crişul, iar asta a contat mult. De când sunt antrenor, nu am pierdut niciodată la Mailat, iar tradiţia s-a păstrat. Nu mă aşteptam la acest rezultat, dar mă aşteptam să nu pierdem”, ne-a declarat antrenorul Lipovei. Marius Grad se bucură că echipa sa revine pe podium în Liga a IV-a, dar ştie că etapa viitoare are misiune foarte grea în compania liderului:

Vor să dea lovitura cu liderul

Am obţinut o victorie importantă, care ne aduce pe locul 3. Ne aşteaptă meciul de acasă cu Pecica, încercăm să facem un joc cât mai bun şi de ce nu, să producem surpriza. Orice se poate la acest nivel, nu trebuie să ne declarăm învinşi înaintea startului. Avem moral şi încredere pentru a face o partidă bună. Singura problemă de lot este absenţa lui Ghergar, pentru cumul de patru galbene”, mai spune Grad. Trifoi – Moisă, Ţiţca, Edu, Gornic, Ghergar, Cati (Zoica), Schmidt (Bimbo), Iuga, Petrilă (Roşuţ), Pavel (Biro), aceasta a fost formula Lipovei în meciul de sâmbătă, cu Mailatul.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *