Sepsi şi ICIM se înfruntă în semifinala Cupei României

Sepsi şi ICIM se înfruntă în semifinala Cupei României
0 comments, 12/03/2015, by , in Baschet, Ultimele stiri

Câştigătoare a Ligii Europei Centrale, Univ.Goldiş ICIM Arad susţine vineri şi sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, turneul final al Cupei României la baschet. În semifinale, „galben-albastrele” joacă mâine, cu începere de la ora 19:30 (direct Dolce Sport), împotriva echipei gazdă, Sepsi SIC, care va fi susţinută la ora jocului de o sală arhiplină. În tentativa de a-şi păstra trofeul cucerit sezonul trecut, arădencele vor avea o misiune grea în „infernul verde” din judeţul Covasna. Pe primul loc după sezonul regulat al Ligii Naţionale şi învingătoare în meciul retur de campionat, de la Arad, trupa lui Zoran Mikes porneşte din postură de favorită, presiunea apăsând însă pe umerii jucătoarelor de la Sepsi.

La Mulţi Ani, Monica Brosovszky!

Organizatorii Final Four-ului au anunţat că se joacă cu casa închisă, la semifinala cu Aradul fiind aşteptaţi peste 1.500 de suporteri. Cu moralul bun după succesul repurtat săptămâna trecută în Cehia, vicecampioanele „en-titre” trebuie să confirme şi pe plan intern, iar cea mai simplă cale spre un trofeu în ţară este Cupa României. Ar putea fi un frumos cadou şi pentru emblematica jucătoare a ICIM-ului, Monica Brosovszky, care astăzi împlineşte vârsta de 41 de ani, prilej cu care îi urăm şi noi „La Mulţi Ani!” Practic, învingătoarea din această semifinală are şanse foarte mari de a şi câştiga trofeul pus în joc, asta pentru că în celălalt penultim act se înfruntă CSU Alba şi CST Alexandria, tot mâine, ora 17.

Sâmbătă se joacă cu trofeul pe masă

Să menţionăm că cele două finale sunt programate sâmbătă, iar duminică va avea loc în aceeaşi sală din Sfântu Gheorghe o nouă ediţie a All Star Game-ul baschetului feminin românesc. Univ.Goldiş ICIM va fi reprezentată de cinci jucătoare (Simmons, Brosovszky, Engelman, Broomfield şi Crăciun), votate în selecţionata nordului, dar şi de antrenorul Jose Araujo, votat în staff-ul tehnic al aceleiaşi selecţionate.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *