UTA se întăreşte

UTA se întăreşte

Echipa fe fotbal feminin UTA şi-a reluat pregătirile în vederea atacării doua a campionatului. Clasate pe locul şase la finalul turului seriei de vest a Ligii I, textilistele au ambiţii mari şi pentru retur, când îşi propun jocuri şi mai bune şi o clasare cât mai sus în clasament. Primele noutăţi au apărut la nivel de staff tehnic, astfel că director sportiv a fost numită fosta mare handbalistă Adriana Inoan, profesoară la LPS Arad.

Eu sper şi cred că este un plus atât pentru mine cât şi pentru echipă. Personal, este o provocare, pentru că eu consider că nu am limite, vreau să excelez. În primul rând vreau să omogenizăm echipa, am observat că sunt deficitare şi în pregătire, astfel că vom lucra şi la acest capitol. A contat şi faptul că multe dintre jucătoare sunt foste sau actuale eleve ale mele şi ştiu cu ce materie lucrez. Pentru că la handbal nu au continuitate, voi încerca să le orientez spre fotbal”, ne-a declarat Adriana Inoan. Manager a fost instalat Vasile Rad, care ocupă şi funcţia de secretar general al AJF Arad, în timp ce Gheorghe Cameniţă a rămas antrenor principal

Arădencele vor pleca în cantonament la Moneasa

Ieri am sunat adunarea iar pregătirea o vom face pe plan local. Selecţia este continuă, momentan avem un lot de 26 de jucătoare, nu a plecat nimeni şi au mai venit trei fete. Ne propunem îmbunătăţirea pregătirii fizice, generale şi specifice, pentru că în campionat este greu să facem asta. Trebuie să ne pregătim atât tehnic cât şi tactic, iar la final să ocupăm un loc mai bun în campionat”, spune Gigi Cameniţă. Echipa se va pregăti pe plan local, iar în perioada 13-18 februarie va susţine un cantonament la Moneasa. Campionatul se va relua pe 4 martie, când UTA se va deplasa la Reghin şi la Craiova. Preşedintele AJF Arad, Dorel Cura, îşi propune pe viitor organizarea unui mini-campionat judeţean de fotbal femini.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *