Sepsi nu i-a dat nicio şansă ICIM-ului, în Cupa României

Sepsi nu i-a dat nicio şansă ICIM-ului, în Cupa României
0 comments, 07/03/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Campioana „en titre” şi favorita la titlu şi în acest sezon al Ligii Naţionale de baschet şi-a respectat statutul de favorită şi în manşa retur a sferturilor de finală din Cupa României, în faţa ICIM-ului. După 90-55 în tur, rezultat care a pus capăt ecuaţiei calificării la turneul final, covăsnencele s-au impus şi în Polivalenta arădeană, cu 68-56.

„Galben-albastrele” au ţinut ritmul cu adversara până la pauza mare, având şi avantaj în prima parte, dar Sepsi avea să facă diferenţa într-un sfert trei excelent. Fără soluţii prea multe pe bancă şi cu o Lee ce pare încă neintegrată în angrenajul echipei, FCC ICIM a mai redus din handicap pe final, evitând o înfrângere ceva mai clară.

Chiar şi aşa, oaspetele au câştigat la 12 puncte diferenţă, calificându-se la pas la turneul final de la sfârşitul lunii martie. Doar Hadzovic, autoare a 22 de puncte (1×3) şi Williams 13, s-au remarcat din tabăra gazdelor. Dzombeta 7 (1×3), Mercea 5 (1×3), Ciotir 5 (1×3), Fodor 2 şi Ardelean 2 au mai punctat pentru trupa lui Bulj. A mai jucat Lee.

Pentru Sepsi au înscris: Higgins 16, Şipoş 11 (3×3), Godri Părău 9, Whitted 9, Topuzovic 8, Solopova 6, Slamova 5, Kovacs 3 (1×3) şi Nagy 1. Ghizilă şi Demeter au mai jucat. Cele două echipe se vor înfrunta şi sâmbătă, dar de data asta în campionat şi la Sfântu Gheorghe.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *