Sebisul vrea sa fie liderul de iarna

Sebisul vrea sa fie liderul de iarna
0 comments, 20/11/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Etapa a 13-a, ultima a primei părţi de campionat în seria a IV-a din eşalonul trei, se anunţă extrem de interesantă. În joc sunt puncte preţioase atât pentru vârful ierarhiei, acolo unde Naţional Sebiş şi UTA BD râvnesc la promovare, cât şi în subsol, de unde Ineul a reuşit să evadeze pentru moment. Cea mai grea misiune o are chiar liderul din Sebiş, care se deplasează mâine la Lugoj, doar o victorie asigurându-le „alb-albaştrilor” primul loc după tur. Meci care se anunţă destul de greu, mai ales că bănăţenii vin după victoria de la Turceni, iar locul 5 în clasament le dă dreptul să spere la punct(e) în faţa liderului.

Naţional are misiune grea la Lugoj

Neînvinsă în 11 meciuri, performanţă cu care se mai poate lăuda doar Becicherecu Mic, trupa lui „Ştili” Abrudean vrea să ierneze în fotoliul de lider, postură care i-ar da o şi mai mare încredere în lupta la promovare. Chiar dacă nu are ca obiectiv accederea în liga a doua, formaţia din Sebiş nu s-ar da la o parte în faţa unei asemenea ocazii, lucru confirmat şi de conducerea clubului. Văzută drept principală favorită la promovare, UTA BD a scos doar un punct din derby-ul de pe teren propriu cu Mama Mia, iar elanul „alb-roşilor” a mai fost temperat.

UTA BD merge după trei puncte la Hunedoara

La o victorie distanţă de primul loc, trupa lui Roli Nagy merge după trei puncte la Hunedoara, pe terenul unei formaţii în cădere liberă, care din pretendentă la locurile fruntaşe, a ajuns să se zbată în mediocritate. O şansă bună pentru UTA BD de a încheia cu dreptul turul de campionat şi de a rămâne aproape de contracandidate. CS Ineu este surpriza plăcută a finalului de an, victoria de la Motru propulsând echipa din Ţara Zărandului până pe locul 9. Băieţii lui Cristi Sculici trebuie să dubleze acum succesul de etapa trecută şi să învingă şi Turceniul, obiectiv perfect accesibil.

Ineul poate încheia anul cu dreptul

În concluzie, o etapă foarte importantă pentru cele trei reprezentante ale judeţului nostru. Iată şi programul complet al ultimei runde a turului: Vulturii Lugoj – Naţional Sebiş, vineri ora 14, Pandurii II – ACSO Filiaşi, vineri ora 14, Viitorul Craiova – Millenium Giarmata, vineri ora 14, Becicherecu Mic – Minerul Motru, vineri ora 14, FC Hunedoara – UTA BD, sâmbătă ora 14, CS Ineu – Ştiinţa Turceni, sâmbătă ora 14. În clasament conduce Sebişul, 27 de puncte, urmată de Becicherecu Mic, 25 de puncte şi UTA BD, 24.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *