Sebişul se bate la promovare: „Să debutăm cu dreptul în retur”

Sebişul se bate la promovare: „Să debutăm cu dreptul în retur”
0 comments, 04/03/2015, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Venirea primăverii aduce şi un iz de promovare pe malul Crişului Alb, acolo unde primarul Sebişului, Gheorghe Feieş, visează la mult dorita promovare. Chiar dacă nu a pornit cu acest obiectiv la drum, Naţional Sebiş a reuşit în „C4” o primă parte de campionat foarte bună. Pe primul loc în clasament, cu 30 de puncte şi nicio înfrângere după 12 meciuri, trupa lui „Ştili” Abrudean are gânduri mari în retur. La două puncte distanţă de Becicherecu Mic şi la trei de UTA BD, Sebişul are prima şansă la promovarea în Liga a II-a, iar transferurile făcute în iarnă au întărit şi mai mult efectivul liderului. În prima etapă a returului seriei a IV-a din eşalonul trei, Naţional înfruntă sâmbătă, ora 15, pe teren propriu, ACSO Filiaşi, echipă clasată pe locul 6, care a făcut o figură frumoasă în toamnă.

ACSO Filiaşi, o adversară periculoasă

Important este să pornim cu dreptul, ne aşteaptă un meci dificil. Un adversar care ne-a pus destule probleme în tur, atât nouă cât şi celor de la UTA. Cunosc bine echipa din Filiaşi, o grupare tipic oltenească, cu un joc agresiv şi modern. Dar noi nu avem voie să facem paşi greşiţi, asta e clar. Băieţii sunt dornici să înceapă treaba, avem toate motivele să fim optimişti şi să luăm cele trei puncte”, ne-a declarat Adrian Abrudean. Poziţia de lider, lotul de jucători dar şi condiţiile oferite de club, îndreptăţeşte Sebişul să tragă la promovare, lupta anunţându-se însă una destul de dură:

Mardare şi Miheţ, absenţii Sebişului

În primul rând, ne gândim să luăm cât mai multe puncte din meciurile pe care le mai avem. Poziţia ne obligă să ne gândim la promovare, mi-aş dori din suflet acest lucru. Am şi făcut transferuri importante, dar prefer să luăm fiecare joc în parte. UTA şi Becicherecu Mic sunt cele două echipe cu care o să ne batem pentru primul loc, cu toate că şi Giarmata are un lot bun”, mai spune Abrudean. Naţional Sebiş nu poate conta la primul meci oficial din acest an pe Mardare, cu o leziune musculară şi Miheţ, venit în stare de suspendare.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *