Sebişul a încheiat sezonul pe locul nouă, sub aşteptări

Sebişul a încheiat sezonul pe locul nouă, sub aşteptări
0 comments, 13/06/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Echipa de pe Crişul Alb, Naţional Sebiş a încheiat campionatul ediţia 2012-2013 la mijlocul clasamentului, adică pe locul nouă. Cu siguranţă sub ceea ce-şi dorea clubul şi autorităţile locale, în speţă primarul Gheorghe Feieş.

În urmă cu un an, Naţionalul pornea la drum cu gânduri mari, dar ceva avea să scârţâie pe la mijlocul campionatului şi astfel planurile aveau să ia o întorsătură la 180 de grade.

„Având în vedere tot ce s-a întâmplat în acest an, putem să spunem că ne mulțumește locul pe care am terminat. Sigur, am plecat la drum cu alte speranțe, dar, având în vedere cele întâmplate, putem spune că e bine și așa cum a fost”, ne-a declarat Gheorghe Feieș.

Pentru trupa lui Adi Abrudean urmează o vacanţă de o lună după care lotul se va reuni, dar până atunci conducerea celor din Sebiş alături de primarul Gheorghe Feieş vor analiza ce s-a greşit în sezonul ce s-a încheiat şi se va face strategia pentru sezonul 2012-2013.

Urmează o pauză de o lună de zile, în care avem de pus și alte lucruri la punct. După care e cert, vom achiziționa trei sau patri juniori de valoare, din zonă. Din sezonul viitor ne vom axa pe tineret, aceasta este direcția spre care mergem”– a complectat primarul Feieş

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *