La Gloria situaţia se clarifică săptămâna aceasta

La Gloria situaţia se clarifică săptămâna aceasta
0 comments, 13/06/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Din nefericire când s-a tras linie la sfârşitul ediţiei din sezonul 2011-2012, Gloria Arad a picat sub linie, adică a terminat pe un loc retrogradabil. Dar nimic nu e bătut în cuie, dacă până la începerea noului sezon o echipă din eşalonul trei nu poate să-şi continue  activitatea din terţe motive, atunci cea mai bătrână echipă de fotbal de pe Mureş e gata să-i ia locul.

Foarte scurt în declaraţii, antrenorul celor de la Gloria, Leontin Pinţa a concluzionat:

Nu ştiu deocamdată nimic despre ce urmează să se întâmple. Ştiu doar că până pe 2 iulie este vacanţă, după care ar trebui să începem treaba“.

De cealaltă parte directorul executive al “galben-albaştrilor Adrian Zăhoi ne-a spus că deocamdată nu se ştie nimic, zilele acestea urmând să se discute viitorul Gloriei.

„Sigur, o eventuală rămânere a noastră în liga a treia depinde şi de eventuale retrageri, dar nu putem ştii nimic de acum. La începutul săptămânii viitoare va avea loc o şedinţă la capătul căreia vom lua unele decizii. Şi rămânerea lui Leo Pinţa pe banca tehnică va fi decisă tot atunci. Vom avea o şedinţă, vom vedea ce s-a greşit, ce s-a făcut bine şi vom hotărî ce e de făcut în continuare”, a declarat Zăhoi

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *