Se pune cruce la stadionul UTA?! Nu la figurat, la propriu…

Se pune cruce la stadionul UTA?! Nu la figurat, la propriu…

„Batjocura continuă la stadion. La mulțimea problemelor existente deja (și care ar putea să amâne și mai mult inaugurarea arenei după finalizarea lucrărilor!), s-a adaugat astăzi încă una… Voi cum citiți ceea ce scrie pe scaunele de la tribuna a 2-a? U-A, UA sau U+A? Distribuți să vadă toată țara ce fac ăștia după 6 ani de când tot ,,construiesc”! Cu ce o fi greșit Aradul de merita un asemenea blestem?”, este mesajul postat pe facebook de cei de la Ultras Arad.

Într-adevăr, nici măcar numele de UTA nu le iese deloc „specialiştilor” ce au lucrat la proiect, dovadă fotografia mai mult decât sugestivă de la stadion. Deşi cele trei litere glorioase ce au făcut istorie pentru Arad puteau fi proiectate liniştit, în cele trei sectoare consecutive de la tribuna a doua, avem de-a face cu un „artificiu” de râs, dacă n-ar fi de plâns, cu un T care va fi completat probabil prin… vopsirea scărilor!

Sunt şi şanse să avem parte de o cruce la propriu în loc de T, iar glumele cu siguranţă nu vor conteni din partea rivalilor. Noi nu am mai văzut aşa ceva pe vreun stadion, dar Aradul e oricum deja unic şi a intrat în Cartea Recordurilor, prin construcţia unui mini-stadion în şase ani. Dar staţi, că nu e gata! Vor mai fi surprize, aniticipăm.

Se pare că Primăria nu e dispusă să plătească constructorului un avans de 30% din totalul sumei licitate, aşa cum scrie în contract, ci doar 15%, iar la bursa zvonurilor circulă deja informaţia că sursa acestui „scurt-circuit” ar fi lupta politică din PNL, între taberele actualului primar, Bibarţ şi al celui care râvneşte la acest post, Bîlcea.

Bibarţ ar vrea să întârzie lucrările, tocmai pentru a-l sabota pe cel de-al doilea, anunțat drept candidat la primărie, din partea PNL şi care s-ar putea lăuda cu stadionul, în campanie. Toate jocurile se fac pe seama UTA-ei şi a nervilor suporterilor arădeni, umiliţi în ultimii ani până la limita insuportabilului.

Doar că vara se apropie, iar timpul nu mai lucrează acum în favoarea demolatorilor sportului arădean! De urmărit…

foto: Ultras Arad (facebook)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *