Ultraşii UTA-ei sunt dezamăgiţi, dar fac deplasarea la Rapid! Avertisment pentru Balint: „Un gest laş şi nedemn!”

Ultraşii UTA-ei sunt dezamăgiţi, dar fac deplasarea la Rapid! Avertisment pentru Balint: „Un gest laş şi nedemn!”

Atmosfera este din nou foarte încordată la UTA, iar înfrângerea neaşteptată cu Gaz Metan a adus evenimente nedorite aseară, când fanii l-au huiduit şi i-au cerut demisia antrenorului Laszlo Balint, iar unii l-au aşteptat şi după conferinţă, pentru a-i cere explicaţii în privinţa lipsei de rezultate. Deşi în loc de mulţumiri au fost trataţi cu spatele de Balint, ultraşii din peluză îl taxează timid dar încă par a-l susţine, până când nu ştim…Iată comunicatul celor de la Ultras Arad de pe contul de facebook, fanii anunţând că fac deplasarea la Bucureşti, pentru meciul foarte important cu Rapid!

“În urma evenimentelor care au avut loc seara trecută, peluza noastră dorește să își prezinte poziția, dar și să aducă anumite precizări importante.

1.Înfrângerea de ieri a lăsat un gust foarte amar, fapt pentru care am decis să ne strângem steagurile și să părăsim sectorul înainte de fluierul final. Cu toate că suntem profund dezamagiți de rezultatele echipei și cu toate că am ținut să taxăm mai dur acest nou eșec, noi nu vom înceta să susținem echipa. Rămânem alături de UTA și ne pregătim așa cum se cuvine pentru una din cele mai importante deplasări din acest sezon. Îi așteptăm pe toți utiștii alături de noi la București! Ne puteți contacta în continuare pe pagină pentru a rezerva locuri.

2.Considerăm că gestul făcut de antrenorul echipei noastre de a întoarce spatele suporterilor rămași la gard după fluierul final a fost unul laș, deplasat și nedemn pentru un antrenor de nivelul său. Sperăm că acel Laszlo Balint pe care întotdeauna l-am sprijinit și l-am aplaudat în primul rând pentru atitudine și pentru dragostea pe care o are pentru acest club nu s-a schimbat odată cu trecerea timpului.

Din punctul nostru de vedere ar fi fost normal să se găsească o metodă de comunicare și să se ofere niște explicații fanilor care au ținut să își spună criticile (cu toate că, probabil, din cauza supărării, multe dintre persoanele aflate în acel moment acolo au folosit niște exprimări nefericite). Aceiași oameni cărora li s-a întors spatele au fost și cei care au cântat în frig pe toată durata partidei pentru UTA. Mai mult decât atât, tot ei au făcut scut în jurul său după înfrângerea răsunătoare (0-6) cu Astra de sezonul trecut și i-au acordat din nou credit chiar și după eliminarea umilitoare din Cupa României petrecută la Filiași tocmai din apreciere pentru caracterul și profesionalismul cu care ne obișnuise.

3.În ciuda faptului că ultimele rezultate ale echipei sunt rușinoase, credem în continuare că UTA mai are un cuvânt de spus în acest sezon și poate să găsească o cale să iasă din impas. Jucătorii noi nu au apucat încă să își arate calitățile, iar cei vechi își pot dovedi valoarea luptând cu și mai multă determinare decât până acum pentru a pune capăt acestei serii negre. Totuși, dacă situația din clasament a Bătrânei Doamne se va înrăutăți și dezamăgirile vor continua, solicităm conducerii clubului să ia măsuri cât mai repede, iar celor responsabili de această cădere din jocul echipei să fie onești, să își asume eșecul și să facă loc pentru o schimbare în cazul în care UTA este o ,,pălărie prea mare” pentru ei.

Ne dorim de asemenea ca în viitor să vedem o altă abordare din partea clubului nostru în ceea ce privește relația cu impresarii. Strategia de transferuri și de alcătuire a lotului unei echipe de acest nivel nu ar trebui să se bazeze pe favoritisme sau exclusivim. Conducerea ar trebui să își păstreze opțiunile deschise și să aleagă pista cea mai convenabilă pentru interesele clubului.

Doar UTA!”

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.