Se pregăteşte un amical CFR Cluj – UTA, dar totul depinde de…Botoşani şi LPF

Se pregăteşte un amical CFR Cluj – UTA, dar totul depinde de…Botoşani şi LPF

Trupa lui Dan Petrescu ar fi trebuit să joace pe terenul lui FC Botoșani, la finalul acestei săptămâni, în runda cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 1, însă meciul a fost amânat, după ce medicul moldovenilor a fost testat pozitiv la testul COVID-19. Astfel, CFR Cluj vrea să înlocuiască acest duel cu amicalul contra celor de la UTA, care ar urma să se dispute duminică, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu. Amicalul de lux ar fi foarte util în special pentru UTA, care nu are încă nici un joc de verificare în cont, iar testele cu Szeged sau divizionare terţe arădene au căzut din varii motive.

Cum play-off-ul din Liga 2 se apropie cu paşi repezi, liderul campionatului este presat de timp, iar un amical cu CFR i-ar prinde tare bine. Totuși, există varianta ca LPF să reprogrameze meciul ardelenilor cu FC Botoșani pentru începutul săptămânii următoare, caz în care amicalul cu UTA ar cădea. Dacă toate testele de la FC Botoșani vor fi negative, partida lui CFR Cluj s-ar putea juca luni sau marți, conform anunțului făcut de secretarul general al LPF.

Pentru ambele cluburi este aplicată aceeaşi regulă, izolare, apoi retestare şi dacă testul este negativ primesc autorizație pentru revenire la locul de muncă. La mijlocul săptămânii se vor face testările și e clar că e posibil ca ambele echipe să spună că nu s-au antrenat şi să mai ceară câteva zile suplimentare.

E greu de crezut că Dinamo va juca în weekend, dar e posibil ca meciul lui CFR Cluj cu Botoşani să-l împingem pe luni-marţi, să vedem, declara Justin Ștefan, pentru AGERPRES. Aşadar, UTA trebuie să aştepte până joi sau vineri, când ar urma să afle şi cei de la Botoşani rezultatele noilor teste, iar LPF ar clarifica situaţia meciului cu CFR.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *