Gyuszi Balint: „Am anticipat că vom debuta cu Petrolul, toate echipele au şanse la promovare”

Gyuszi Balint: „Am anticipat că vom debuta cu Petrolul, toate echipele au şanse la promovare”

Laszlo Balint a avut o primă reacţie după tragerea la sorţi a play-off-ului din Liga 2. Antrenorul UTA-ei se declară mulţumit de ţintar, dar pe de altă parte consideră că meciul de debut va fi unul foarte greu, în faţa unui adversar incomod. UTA s-a impus de două ori în faţa Petrolului, în acest sezon, iar acum poate repeta figura, într-un meci cu o miză mult mai mare decât cele din sezonul regulat.

Eu am anticipat că vom debuta cu Petrolul, cu tot respectul pentru celelalte echipe, dar cred că era cel mai greu adversar pentru prima etapă. Cu siguranţă vom juca la victorie, dar important este să nu pierdem, pentru că trebuie să ne raportăm şi la clasamentul actual. Este foarte important că debutăm cu două meciuri acasă, iar cu acest prilej îi mulţumim lui Helmut Duckadam, e clar că ne-a adus noroc, îi purtăm mult respect.

Cred că toate echipele au şansa lor la promovare, vor fi meciuri foarte intense şi trebuie să fim la un nivel optim din punct de vedere fizic, tehnico-tactic, dar mai ales mental. Sperăm să fim sprijiniţi şi de suporteri, măcar în câteva jocuri şi la final să ne putem bucura de îndeplinirea obiectivului.

Nu sunt foarte la curent cu acel demers la TAS, ştiu că el s-a făcut, dar personal mă concentrez pe ceea ce am de făcut la echipă. Este esenţial ca noi să ne facem punctele necesare promovării la felul cum arată acum clasamentul, pentru că nu ştim când vine acea decizie”, a declarat Balint la Digi Sport.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *