RODEL RUJAN CÂȘTIGĂ ETAPA A V-A LA BLITZ

RODEL RUJAN CÂȘTIGĂ ETAPA A V-A LA BLITZ

Zilele trecute a avut loc etapa a cincea a Campionatului județean de șah blitz. In ciuda faptului că au lipsit doi dintre câștigătorii edițiilor trecute (Ervin Mozes si Bogdan David, ambii prezenți la Târgu Mures la Campionatul Național Individual), am avut record de participare și la această ediție, cu 33 de jucatori la start. Rodel Rujan (Sah Club Vados) s-a impus fără probleme, cu 9 puncte din 9 partide, câștigând și această ediție de manieră categorică și preluând conducerea in clasamentul general.

Surpriza acestei ediții a constituit-o Victor Moțiu (10 ani, Sah Club Vados) care cu 7 puncte din 9 partide a terminat turneul pe locul doi, cu victorii la câțiva jucatori mai experimentați decât el.

Podiumul a fost completat de Sandu Ungureanu (Sah Club Vados), redutabil blițist, abonat de obicei la primele locuri la competițiile de acest gen.

Ca și în alte dăti, ne-am bucurat de prezența unui grup numeros de jucători de la Nădlac, dintre care Dan Bichiceanu a avut o prestație foarte bună, terminând pe locul cinci.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *