Primii bani oferiţi de Stat au ajuns la cluburile arădene

Primii bani oferiţi de Stat au ajuns la cluburile arădene

UTA, dar şi alte divizionare terțe arădene, cum ar fi Șoimii Lipova, Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica, nu au apelat la ajutorul oferit de Stat, pentru a-şi plăti jucătorii şi ceilalţi angajaţi. Ajutor aferent pentru a doua jumătate a lunii martie, adică din momentul intrării în starea de urgență, ca urmare a pandemiei de coronavirus. În fotbalul arădean există însă şi cluburi care au zis „da” fondurilor guvernamentale.

Singura divizionară terţă din judeţul nostru, care a solicitat acest lucru a fost Gloria Lunca Teuz Cermei, sprijinul financiar reprezentând 75% din salariul câtorva jucători. De asemenea, Viitorul Arad şi-a plătit antrenorii angajați în sectorul juvenil cu bani de la Stat, dar la fel au făcut-o și două din echipele fruntaşe de Liga a IV-a, Frontiera Curtici și Unirea Sântana.

Între 1 şi 10 mai, și alte grupări grupări arădene au șansa să depună cereri pentru ajutorul de Stat aferent lunii aprilie. Crișul Chișineu Criș şi-a anunţat deja această intenţie, după ce jucătorii și-au primit salariile pe luna martie din fonduri locale.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *