Rapid – UTA se joacă pe Arena Naţională, se anunţă derby încins şi în tribune!

Rapid – UTA se joacă pe Arena Naţională, se anunţă derby încins şi în tribune!

Fanii Rapidului sperau ca derby-ul cu UTA să inaugureze noul stadion, dar cu arădenii se va juca pe Arena Națională. Meciul de sâmbătă, 29 ianuarie, va începe la ora 20 şi contează pentru etapa a 23-a. Valentina Ionescu-Caciureac, președintele CS Rapid, a transmis că primul meci pe noul stadion ar putea avea loc abia la sfârșitul lunii februarie. Adversara UTA-ei avea şi varianta Mioveni, dar s-a preferat cel mai mare stadion din Bucureşti şi pentru că meciul cu „roş-albii” e unul important, de tradiţie şi ar putea aduna mai multă lume în tribune, având în vedere că doar 30% din capacitate poate fi ocupată.

Rapid, care speră să poată conta cu UTA pe cel puţin 10.000 de suporteri, a jucat ultimele trei meciuri ale anului trecut pe Arena Națională, cu FC Argeș (2-0) și FC Botoșani (1-1), acasă și cu FCSB (1-3), în deplasare. La derby-ul cu Rapid şi-au anunţat prezenţa şi ultraşii „Bătrânei Doamne”, care se deplasează organizat la Bucureşti. Aşadar, se anunţă spectacol atât în tribune cât şi pe teren, într-un derby decisiv pentru ambele formaţii, dacă vorbim de speranţele la play-off.

Prețurile biletelor:

Peluza Nord: 20 RON

Tribuna a II-a: 35 RON

Tribuna I (inelul 2): 45 RON

Tribuna 0: 60 RON

Casele de bilete vor fi deschise după următorul program:

Joi, 27 ianuarie – între 17:00 – 20:00 (Bd. Basarabia)

Vineri, 28 ianuarie – între 17:00 – 20:00 (Bd. Basarabia)

Sâmbătă, 29 ianuarie – între 12:00 – 20:30 (Pierre de Coubertin, Maior Coravu)

Cum se face accesul la meci? Pe baza certificatului verde, obținut în urma vaccinării cu schema completă, prin testarea PCR (cu 72 de ore înainte de ora meciului) sau antigen (cu 48 de ore înainte de ora meciului), sau prin dovada trecerii prin Covid-19 în ultimele 180 de zile.

(foto: gsp.ro)

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.