Lupta încinsă la cei doi poli ai clasamentului! Progresul Pecica – CS Glogovăț 2013 2-0 (0-0) (VIDEO)

Lupta încinsă la cei doi poli ai clasamentului! Progresul Pecica – CS Glogovăț 2013 2-0 (0-0) (VIDEO)
0 comments, 06/03/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Decizia de amânare a returului nu a fost aprobată la întâlnirea conducătorilor de cluburi de la AJF Arad, cu toate că cei mai mulți ar fi dorit încă o săptămână de vacanță. Era anormal ca returul campionatului să fie întârziat, întrucât vremea a fost cum nu se poate mai prietenoasă în acest sfârșit de săptămână, iar pauza de la sfârșitul lunii noiembrie a fost exagerat de lungă. Ce s-ar fi întâmplat dacă, săptămâna următoare, condițiile meteorologice ar fi fost mult mai proaste? Probabil se cerea încă o amânare. Odată rezolvată problema și vechile metehne eliminate, pe cele șapte stadioane care au găzduit etapa a 14-a din Campionatul Județean Arad s-a dat undă verde pentru fotbal.

La Pecica s-au întâlnit două echipe cu aspirații diametral opuse. Cu antrenorul Cristian Man suspendat, care a urmărit partida din tribună, lăsându-l singur pe Călin Dehelean să ofere indicații de pe bancă, formația din Vladimirescu luptă pentru evitarea retrogradării. „Nu mă mulțumesc doar cu atât. Avem adversari redutabili în primele patru etape, dar putem obține mai mult decât să ne salvăm. Cred într-un loc mai sus pe care îl putem ocupa la finalul campionatului”, a declarat Man, în a cărui formație aportul lui Kocsis și mai ales al lui Cornea, ambii aduși în iarnă de la CS Ineu, a fost dătător de speranțe. Chiar dacă momentan a coborât pe loc retrogradabil, CS Glogovăț 2013 a arătat ca o echipă preocupată de fotbal până la ultimul fluier al arbitrului Loredan Bogdan, care a condus ferm și echilibrat partida.

De cealaltă parte, fără indisponibilii Arsene, R. Fritea, Vasilca și Topai, Progresul a învins fără prea mari emoții, prin golurile marcate de Burian (min. 48) și Gherghel (min. 57 – penalty).  Scorul a fost deschis după o centrare de pe dreapa a lui Er. Wild, urmată de o așezare cu capul a lui Peii și a fost majorat din lovitură de pedeapsă, obținută de Burian, transferat în intersezon de la Victoria Felnac.

Am revenit pe primul loc în clasament (n.r., după Crișul Chișineu Criș – Gloria Cermei 1-1) după un meci care a fost la discreția noastră. Ne-am relaxat la 2-0, în loc să punem presiune și mai mare pe adversar. Acum trebuie să luăm fiecare joc în parte, să-l pregătim bine și să obținem maxim din fiecare. Depinde doar de noi dacă vom câștiga campionatul, suntem la mâna noastră și nu ne interesează ce fac celelalte echipe. Trebuie să dovedim că avem valoare și caracter”, au fost cuvintele antrenorului învingătorilor, Lucian Ciba.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *