Raliul Aradului a fost amânat pentru toamnă şi va încheia stagiunea internă

Raliul Aradului a fost amânat pentru toamnă şi va încheia stagiunea internă

Pandemia de coronavirus a afectat şi Campionatul Național de Raliuri, iar startul noului sezon a fost amânat. Raliul Aradului trebuia să se fi desfăşurat, deja, în perioada 22-23 mai, dar calendarul a suferit modificări importante. Întrunită în ședință de Comitet Executiv, Federația Română de Automobilism Sportiv a stabilit noul calendar al Campionatului Național de Raliuri Betano 2020, ce arată astfel:

etapa I: 26-27 iunie – Raliul Argeșului, asfalt; etapa a II-a: 17-18 iulie – Raliul Perla Harghitei-Total & Brașov, asfalt; etapa a III-a: 14-15 august – Raliul Sibiului, macadam; etapa a IV-a: 04-05 septembrie – Raliul Iașului, macadam; etapa a V-a: 25-26 septembrie – Transilvania Rally Cluj, asfalt; etapa a VI-a: 23-24 octombrie – Raliul Aradului, macadam.

Așadar, Raliul Aradului este cel care va închide stagiunea, în plină toamnă. Ediția precedentă a Raliului Aradului, cea cu numărul 11, a fost câștigată de Simone Tempestini, la start aliniindu-se un total de 66 de echipaje.  Și în acest an, în cadrul evenimentului se va puncta şi pentru a treia etapă din sezonul de Rally 2.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *