Punctele au salvat un joc modest: Progresul Pecica – Voința Mailat 1-0 (1-0) (VIDEO)

Punctele au salvat un joc modest: Progresul Pecica – Voința Mailat 1-0 (1-0) (VIDEO)
0 comments, 20/03/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Două formații cunoscute ca fiind preocupate de fotbal s-au întâlnit într-o partidă care, încă din start, promitea mai mult la capitolul impresie artistică. Localnicii veneau după semieșecul de la Șiria, unde au pierdut două puncte importante în economia clasamentului din Liga 4 arădeană. Era de așteptat ca Trif&co. să se năsputească încă din start peste adversar și să-și asigure un avantaj liniștitor cât mai repede cu putință, în fața propriilor suporteri. Spectatori care, poate și din cauza frigului de sâmbătă, au populat într-un număr foarte redus, sub 50, cocheta arenă de pe malul Mureșului, din Pecica.

Cursul jocului a fost, din start, către poarta lui Vasii, iar strădania le-a fost răsplătită gazdelor după numai zece minute, când o fază cursivă l-a avut la capătul ei pe Boldizsar, iar vole-ul acestuia din colțul stâng al suprafeței de pedeapsă a trimis mingea în plasă, nu înainte de a fi lovit și bara din stânga. Surprinzător, băieții lui Ciba au păsut că se culcă pe-o ureche, dar cu siguranță că și arțăgoasa trupă a lui G. Radu a fost de vină pentru că Arsene, Trif, Fabian și ceilalți nu și-au creat decât vreo cinci ocazii clare de gol pe toată durata întâlnirii. În ultimele secvențe ale partidei, Rus a avut o intervenție de zile mari, reușind să devieze în corner un șut al lui Cheșa, în urma unui contraatac purtat în mare viteză de alb-verzi.

Formația aliniată de Lucian Ciba a fost: Rus – A. Ponta (Șiclovan), Er. Wild, Ew. Wild, V. Fritea (Vasilca), Gherghel, R. Fritea, Gabor (Fabian), Boldizsar (Cotuna), Arsene, Trif.

George Radu a trimis în teren următoare formulă de echipă: Vasii – C. Vidican, Bălă, Pârvulescu, Căliman, Mateucă, Debatistti, Morariu, Ungureanu, Mihnea (Cheșa), Chepețan (Cristea).

Au condus partida arbitri Dorinel Herțeg, Alin Bolcaș și Sorina Betea, observatori din partea AJF Arad fiind Romulus Tănăsescu, pentru arbitraj respectiv Andras Mako, pentru joc.


[standings league_id=14 template=extend logo=false]

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *