Primarul Pîncotei vrea încă un sezon de Liga a II-a în Podgorie

Primarul Pîncotei vrea încă un sezon de Liga a II-a în Podgorie
0 comments, 22/05/2015, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Divizionara secundă Șoimii Pîncota trebuie să confirme până la începutul lunii iunie participarea în noul sezon al Ligii a II-a. Dacă sportiv echipa şi-a făcut treaba, reuşind să evite retrogradarea, cheia e acum la autorităţile locale, datoare să rezolve şi problema financiară. Conducerea clubului din Podgorie solicită un buget ceva mai mare faţă de stagiunea recent încheiată, iar în acest sens Pavel Piroș și Ionuț Popa s-au pus, în această săptămână, la masă cu consilierii locali din Pîncota, pentru a prezenta noul plan bătaie pentru sezonul viitor.

„La ședință au luat parte majoritatea consilierilor locali din Pîncota, cărora li s-a adus la cunoștință raportul de activitate pe anul competițional 2014-2015, dar şi proiectul pentru sezonul următor, urmând ca ei să-l aprobe sau nu într-o ședință extraordinară. Eu sunt optimist, vreau să cred că mergem mai departe, dar un răspuns final vom avea din partea autorităţilor locale”, spune preşedintele clubului Şoimii Pîncota, Pavel Piroș.

Primarul Pîncotei, Iosif Retter, este optimist în privinţa continuităţii echipei de fotbal în Liga a II-a, dar spune că ultimul cuvânt îl vor avea consilierii, într-o şedinţă extraordinară care va avea loc săptămâna viitoare: „La Pîncota sunt bani, dar consilierii vor decide viitorul. Eu personal vreau să mergem mai departe alături de Pavel Piroş şi profesorul Ionuţ Popa. Bugetul ar urma să fie puţin mai mare decât în sezonul trecut, deci banii nu ar fi o problemă. Oricum, nu cred că Piroş va pleca de la Pîncota”, ne-a declarat Retter.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *