Crişul face egal la Alba Iulia şi încheie turul pe podium

Crişul face egal la Alba Iulia şi încheie turul pe podium
0 comments, 30/11/2018, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Nou promovata Crişul Chişineu Criş e, fără îndoială, una din revelaţiile turului din C4, alături de Şoimii Lipova, CS Dumbrăviţa şi de o altă arădeană, Lunca Teuz Cermei. În ultimul meci din tur, echipa lui „Ştili” Abrudean a reuşit să scoată un egal în cetatea Unirii, în compania Unirii Alba Iulia. S-a terminat 1-1, scor care s-a înregistrat şi la pauză, după reuşitele lui Tat (min.9), respectiv Piţ (min.32). Crișul a aliniat următoarea formulă: Mucha – Al. Pavel, D. Lazăr, G. Siminic – Clej, C. Maghici, I. Ianc, Lezeu – Piț (83, Lung), Modan (74, A. Mihai), Budur (90+2, Ciornei)

„Îi felicit pe jucători pentru efort și atitudine împotriva unei echipe bune la acest nivel. Sunt mulțumit de parcursul din tur, ca nou-promovată am înregistrat numai două eșecuri. Vrem să ne întărim lotul, vizăm câteva transferuri, pentru că în partea secundă campionatul va fi mai dificil”, a declarat Adrian Abrudean, imediat după meciul din Cetatea Unirii, pentru ziarulunirea.ro.

În proporție de 99%, Crișul Chișineu Criş este una dintre echipele ce va termina anul pe podiumul seriei a patra a Ligii a III-a. Echipa lui Adrian Abrudean a rămas pe locul 2 și poate fi întrecută în clasament doar de câștigătoarea din duelul Cugir – Cermei, în timp ce Dumbrăviței i-ar trebui un scor record la Avrig, pentru a-i depăși pe „alb-albaștri” la golaveraj.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *