Primăria a recepţionat, în sfârşit, gazonul noului stadion UTA

Primăria a recepţionat, în sfârşit, gazonul noului stadion UTA

„Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Baze Sportive vă aduce la cunoștință faptul că la data de 30.04.2020 a avut loc o nouă întâlnire între Comisia de recepție la terminarea lucrărilor și reprezentanții constructorului SC RULOURI DE GAZON SRL. Comisia de recepție la terminarea lucrărilor pentru obiectivul ”Amenajare gazon, instalație de încălzire și instalație de irigare la Stadionul Municipal UTA – Frații Neumann a constatat faptul că au fost remediate deficiențele aduse la cunoștința constructorului la data de 28.04.2020 și astfel s-a procedat la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor pentru acest obiectiv”, sună comunicatul Primăriei Arad.

Astfel, toate neregulile au fost remediate şi s-a bătut palma cu executantul lucrării. Era vorba de suprafața de joc și nu numai, respectiv înlăturarea costreiului pe jumătate din suprafața gazonului, înlocuirea gazonului cu fâșii întregi, în zonele unde s-a constatat că sunt probleme şi reverificarea traseului liniei porții.

Aşadar, încă o problemă bifată la noul stadion, iar noul constructor speră să finalizeze lucrările undeva în luna august, pentru ca UTA să poată debuta aici, chiar din prima etapă, în ediţia viitoare de campionat.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *