A picat pactul Sebiş – Baia Mare

A picat pactul Sebiş – Baia Mare
0 comments, 18/07/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Când totul părea aranjat între Naţional Sebiş şi Universitatea Maramursş Baia Mare, luni finanţatorul maramureşenilor Dan Hotico s-a răzgândit. Acesta a preferat să ţină echipa acasă doar, doar va primi ceva oxigen din partea autorităţilor locale şi vor putea supravieţui în liga secundă a României.

„Am decis să rămânem în Baia Mare. Am discutat şi cu jucătorii şi vom încerca să supravieţuim. Poate o sa vină cândva şi aici cineva cu mai multă putere financiară şi o să investească bani mulţi în echipa asta. O să păstrăm doar jucătorii care au contracte mici şi cei care vor fi de acord să li se micşoreze contractele. În ciuda tuturor problemelor financiare, obiectivul FCMU în acest sezon va rămâne menţinerea în Liga a II-a”, a menţionat Dan Hotico pentru emaramureş.ro.

De cealaltă parte edilul şef Gheorghe Feieş nu ştia nimic despre decizia preşedintelui Dan Hotico.

Nu ştiam nimic de asta. Eu am vorbit cu el luni la orele amiezii şi mi-a spus că merge pentru a depune actele asocierii noastre la Federaţie. Dar, dacă aşa s-a decis, asta e… Hotico a venit la noi, nu noi am mers la el. Să fim bine înţeleşi, noi am fost cei căutaţi pentru această mutare şi nu invers. Nu suntem disperaţi după liga secundă şi nu cred că se va mai ivi o posibilitate pentru a lua startul în noua ediţie a ligii secunde”, a declarat preşedintelui de onoare a Naţionalului, Gheorghe Feieş

Gheorghe Feieş a cântărit foarte bine situaţia economică actuală, posibilităţile echipei de pe malul Crişului Alb, renunţând la obiectivul ce viza o clasare pe primul loc în campionatul 2012-2013 din Liga a III-A.

„Nu ne vom propune promovarea în acest nou sezon, pentru că sunt vremuri tulburi. Economia merge în jos şi ar fi inoportun să ne hazardăm cu un aşa obiectiv. Ne dorim să fim în primele echipe şi să ne menţinem în liga a treia. De asemenea, vrem să terminăm şi investiţiile începute la stadion”, a adăugat primarul Feieş

La fel şi situaţia antrenorului Roland Nagy este incertă, acesta refuzând să antreneze în Liga a III-a, iar după cum spuneam obiectivul accederii Naţionalului în eşalonul second a căzut.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.