Pecica schimbă liderul după ce a învins Crișul Chișineu Criș: Progresul Pecica – Crișul Chișineu Criș 3-1 (3-0)

Pecica schimbă liderul după ce a învins Crișul Chișineu Criș:  Progresul Pecica – Crișul Chișineu Criș 3-1 (3-0)

Un derby județean de zile mari se arăta, la startul ei, partida dintre Progresul și Crișul, prin prisma orgoliilor celor două echipe. Avea să fie, însă, un meci câștigat clar de gazde, care i-au detronat pe adversarii lor din fotoliul de lider al seriei C8. Pe primul loc al clasamentului a urcat Ghiroda & Giarmata Vii, care s-a impus cu scorul de 3-1 în deplasare la Avântul Periam.

Golurile au fost marcate de Enciu, cu un șut sub transversală de la 25 de metri (15), Capătă, din penalty (17), tot el realizănd „dubla” după un vole din preajma careului mic (25). Golul de onoare al vizitatorilor aparține lui Halos, care a șutat frumos, sub bară, în ultimele secunde ale partidei.

Un amănunt mai puțin plăcut a umbrit bucuria victoriei gazdelor. Andrei Ștefan s-a accidentat în minutul 3 după un duel cu Alexandru Nistor, părăsind terenul cu nasul rupt.

Astăzi ne-a ieșit tot, a fost cel mai bun meci al nostru. Am câștigat fără antrenor (n.r., principal), a fost doar Telescu și cu mine”, au fost cuvintele lui Dan Țapoș, antrenorul cu portarii de la Progresul.

De cealaltă parte, în tabăra Crișului, a fost supărare mare. „Când ești condus cu 3-0 în minutul 25, acest lucru arată o lipsă de organizare. Enciu și Capătă formează cel mai bun cuplu de atacanți din serie”, a declarat „Știli” Abrudean, tehnicianul formației din Chișineu Criș.

Celelalte echipe arădene au evoluat după cum urmează: Pobeda Star Bâșnov – Șoimii Lipova 1-1 și Frontiera Curtici – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-0.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.