Pariam și pierdeam. Acum, și când pierd, tot câștig. Ce a făcut diferența…

Pariam și pierdeam. Acum, și când pierd, tot câștig. Ce a făcut diferența…
0 comments, 05/08/2018, by , in De-ale fotbalului, Fotbal

Pariez de mai bine de 17  ani și vreau să vă mărturisesc experiența mea, și în special lucrurile care m-au ajutat să câștig. Tot secretul a constat în două lucruri extrem de simple. Știu că pare de necrezut, dar așa este. Cine știe, dacă puneți în practică, poate și voi veți avea o experiență similară, de ce nu? Să vă spun despre ce e vorba…

Timp de aproape 15 ani am fost genul acela de parior pe care îl știm cu toții. Genul de parior care intră în agenție în ziua meciului, scoate foaia, trece ponturile, bagă mâna în buzunar și în funcție de ce găsește, aruncă în joc o sumă sau alta. Da, este vorba despre genul de parior care zilnic face același lucru și deși pierde pe bandă rulantă, nu schimbă nimic în bine la stilul său de joc.

În urmă cu doi ani însă s-a produs evenimentul care a dat startul schimbării: Am început să joc la pariuri online. Am fost extrem de reticent, trebuie să recunosc, pentru că plecasem urechea la tot felul de tâmpenii, cum că există riscul să ți se fure banii de pe card sau că impozitul este mai mare… etc. Am aflat că toate acestea erau însă numai zvonuri de la cumnatul meu, care paria online de când se știe și care m-a învățat și pe mine cum stă treaba cu adevărat. Ceea ce m-a dat pe spate la prima vedere a fost bonusul de bun venit de la Unibet, care a fost bomboana de pe tort.

 


Eu obișnuiam să pariez bilete cu 7-10-12 evenimente, pe care mizam în mod complet aleatoriu. Cumnatul meu, care câștiga destul de des, mi-a spus să joc aceleași selecții pe care le joc pe bilet, doar că individual și cu aceeași miză pe fiecare bilet. Bineînțeles, la început nu am fost de acord, dar după ce mi-a arătat istoricul pariurilor lui de la Unibet mi-am schimbat părerea. Mi-am spus „Dacă poate pișpirică ăsta să câștige jucând așa, eu de ce n-aș putea, eu care am văzut mii de meciuri în plus față de el?”

Zis și făcut. Seara târziu, înainte să mă culc, m-am autentificat pe contul de pariuri pentru a vedea ultimele rezultate și am observat că am încheiat ziua pe plus. Ce-i drept, nu m-am îmbogățit, dar nu am pierdut. Am continuat experimentul și am observat că, cel puțin dacă nu mă îmbogățeam, măcar nu mai eram un simplu cotizant al caselor de pariuri sportive…

Aveam în jur de 250 RON rămași în cont atunci când am făcut schimbarea și am stabilit o miză fixă de 5 RON (reprezentând aproximativ 2% din bankroll). După primele 5 săptămâni aveam în cont aproape 280 RON, în condițiile în care eram obișnuit să realimentez lunar, pentru că ajungeam mereu pe zero…

Așadar, vedeți că primul lucru care a făcut diferența este unul extrem de simplu, așa cum v-am promis. Cel de-al doilea este la fel de accesibil, însă necesită un minim de efort în plus.


Dacă în primă fază reușeam să mă mențin pe linia de plutire și să obțin un profit minimalist, atunci când am început să joc la mai multe case de pariuri sportive online am început cu adevărat să generez încasări mai mari și implicit câștiguri mai frumoase.
Secretul constă în jucarea celor mai mari cote pe care le are de oferit piața de pariuri online. Cu alte cuvinte, pariam la casa la care găseam cota cea mai mare pentru fiecare pronostic în parte. Știu, poate părea obositor în primă fază, însă diferențele se văd în buzunarul meu, așa că a început să-mi placă să merg la shopping de cote. Una peste alta, dacă doriți să urmați exemplul meu, v-aș sfătui să vă înregistrați la cel puțin 4 agenții de pariuri online de top. Asta nu înseamnă că dacă veți face totul ca mine vă veți îmbogăți, însă aveți toate șansele să vă măriți șansele de a câștiga la pariuri pe termen lung. Nu uitați, disciplina și răbdarea sunt cele mai de preț calități ale unui parior!

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *