Ovidiu Şerban punctează un an reuşit: “Ne-am dublat punctele cu aceeaşi bani”

Ovidiu Şerban punctează un an reuşit: “Ne-am dublat punctele cu aceeaşi bani”

CSU Aurel Vlaicu Arad a excelat în acest an la gimnastică aerobică şi atletism, dar rezultate bune au fost obţinute şi la judo şi şah, în timp ce echipa de rugby, prezentă în Divizia Naţională, păstrează tradiţia sportului cu balonul oval din oraşul nostru. Per total, un 2013 în grafic pentru clubul universitar, a cărui sportivi s-au regăsit şi în topurile locale şi naţionale din acest an.

Aerobicul şi atletismul – “reginele” clubului!

Sunt foarte mulţumit de acest an, cu aceeaşi bani ne-am dublat punctele şi continuăm să fim apreciaţi la nivelul Ministerului. Atleta Mădălina Florea, cu atâtea titluri în acest an, băieţii de la aerobic, Marius Petruse şi Cristian Iordan, medaliaţi la Europene, dar şi judoka Raul Hanciuţa, cu perspective de Jocuri Olimpice, au fost în prim-plan. Definitorii sunt premiile la gimnastică aerobică, unde sportivii au fost recompensaţi cu foarte mulţi bani de la Minister, iar premierea a fost făcută personal de premierul Ponta. În ceea ce priveşte rugby-ul, va fi permanent o uşoară undă de regret, pentru că vedem ce se întâmplă în alte părţi. Avem nevoie de o mai mare susţinere dacă se vrea alt nivel, ne-a declarat directorul CSU Arad, Ovidiu Şerban, dezamăgit şi el de premierile de final de an, de pe plan local:

Dezamăgit de evaluarea rezultatelor

Singura dezamăgire este lipsa de profesionism a celor care evaluează aceste rezultate pe plan local, oricând pot demonstra ce spun cu argumente ştiinţifice. Nu mă încântă locul 1, 2 sau 3, pentru că noi oricum sutem sprijiniţi de Minister, dar părerea mea este că un sportiv poate fi premiat pentru mari performanţe doar când atinge vârsta maturităţii. Să nu se înţeleagă că eu contest rezultatele juniorilor sau a altor sportivi cu o vizibilitate mai mică la nivel mondial, dar trebuie să existe o evaluare corectă”, mai spune Ovidiu Şerban.

Florea şi Hanciuţa – speranţele de Rio

Directorul clubului arădean priveşte cu optimism spre 2014 şi în general spre viitor, marea miză fiind Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: Anul viitor vreau să avem cam aceleaşi rezultate, să şi creştem puţin dacă se poate şi să propulsăm 2 sportivi spre Jocurile Olimpice. Este vorba despre Mădălina Florea şi Raul Hanciuţa, în care va trebui să investim, pentru a avea satisfacţii.”

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.