Oana Budii, bronz la “Naţionale”

Oana Budii, bronz la “Naţionale”

Recent în Bucureşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de nataţie destinate atât juniorilor cât şi seniorilor, unde înotătoarele de la CSM Arad au fost din nou la înălţime. Oana Budii a fost de această dată performera din bazin, reuşind să se claseze pe treapta a treia a podiumului în proba de 100 metri spate seniori. Sportiva CSM-ului s-a clasat pe locul patru în proba de 50 metri spate şi a obţinut un loc şase la 200 metri spate.

La un pas de o clasare pe podium s-a aflat şi junioara Beatrice Bălaş, aceasta reuşind o clasare pe locul patru în proba de 50 metri spate, şi pe locul cinci la 100 metri spate.

Este un loc trei scontat, ne aşteptam la o medalie din partea ei. Ne dorim ca în perioada imediat următoare, aşteptările Oanei şi ale noastre să se confirme şi să înregistreze un progres evident în probele de spate. De asemenea, ne dorim ca ea să pună accent cât mai mult şi pe probele libere, unde are potenţial de creştere.” a declarat Viorel Bitang, cel care i-a fost antrenor Oanei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *