Moise, amânat din nou de comisie. UTA îl mai aşteaptă încă o săptămână

Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal amână la nesfârşit şi nepermis de mult „speța” Romario Moise v.s. Astra Giurgiu. Cu restanțe financiare de la prim divizionară, mijlocaşul ploieştean împrumutat stagiunea trecută la UTA aşteaptă să i se dacă dreptate, după ce în primă instanță, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor nu i-a oferit eliberarea de contractul cu „alb-negrii”. Un verdict cel puţin discutabil, după cum spunea chiar impresarul fotbalistului, Bogdan Apostu.

Pe 20 august trebuia în mod normal să se dea un verdict definitiv, dar Comisia şi-a rezervat dreptul să rămână în pronunţare până în 27 august, pe o speţă la prima vedere simplă. Opt goluri și şase „assisturi” a contabilizat Moise pentru UTA în Liga 2, în 21 de partide. Tot el a reuşit poate cel mai frumos gol al sezonului trecut din România, acea foarfecă de la Reşiţa. În Liga 1, mijlocașul central are 57 de meciuri și 6 reușite, toate în tricoul Astrei.

Romario Moise a declarat în dese rânduri, că dacă va deveni liber de contract, prima opţiune este UTA. Cu toate că fotbalistul are multe oferte la ora actuală şi le ia în calcul probabil pe toate. Dacă nu va reuşi să îl „repatrieze” pe Moise, UTA trebuie să îşi caute un nou decar cu experienţă.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *