O nouă jucătoare de naţională ajunge la FCC ICIM

O nouă jucătoare de naţională ajunge la FCC ICIM
0 comments, 13/08/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Conducerea FCC ICIM a ajuns la un acord cu Miljana Dzombeta, anunţă site-ul oficial al clubului. Baschetbalista face parte din lotul reprezentativei Bosniei și Herțegovinei.

Noua jucătoare a FCC ICIM Arad are 24 de ani, 1,69 m înălţime şi evoluează ca și coordonator de joc, dar și poziția 2. Dzombeta a fost componentă a lotului naţional de junioare la U 16, U 18 şi U 20. Aceasta a fost adversara echipei naționale de baschet a României în preliminariile EuroBasket Women 2017. Atunci, cele două echipe și-au împărțit victoriile în grupa H.

Sportiva din Bosnia a început sezonul trecut în România, dar a fost nevoită să plece în urma retragerii formației Phoenix Galați. La începutul anului s-a transferat în Elveția, unde a fost cea mai bună marcatoare a echipei sale. A avut o medie de 18.7 puncte pe meci cu un procentaj de 60% la aruncările de la semi-distanță, la care a mai adăugat 8.2 pase decisive și 3.2 recuperări.

Dzombeta a izbutit să iasă campioană națională în țara natală, dar și să joace o semifinală de campionat în Serbia. În palmares, aceasta și-a mai adăugat două finale și o semifinală de cupă. A îmbrăcat maieul echipelor Borac Banja (Bosnia), ZKK Vrbas Medela (Serbia), Phoenix Galați (România), KK Sarajevo (Bosnia) și Helios VS Basket (Elveția). (baschetarad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *